![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#12 (permalink) |
Tag
Összes hozzászólás: 96
Kiosztott köszönetek: 10
Begyũjtött 9 köszönetet 9 hozzászólással
![]() |
![]()
Üdv!Megcsináltam én is a gipszkarton emelőmet kicsit kétkedtem amikor Spartacus azt írta kitűnőre vizsgázott de be kellett látnom több volt annál mint kiváló.Nem pontos másolatot készítettem de nagyon jól sikerült,minden funkcióját betöltötte.Íme néhány kép IMG 20151010 181149 - KepHost.com fej nélkül a kisebb lapokhoz IMG 20151010 195459 - KepHost.com és az emelő szerkezet IMG 20151010 183518 - KepHost.com
|
![]() |
![]() |
Hálásak a hozzászólás írójának: | sbs (2016-03-14) |
![]() |
#14 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
![]()
Szia!
Tudnál közelebbi képeket felrakni, én is szeretnék emelőt csinálni, mert sajna én is csak egyedül dolgozok. Hogyan oldottad meg, hogy ne essen vissza, illetve a leeresztést? Ötletem van, de egy beváltat szívesebben fogadnék. Köszönöm előre is! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 (permalink) |
Tag
Hely: Kecskemét
Összes hozzászólás: 83
Begyũjtött 29 köszönetet 19 hozzászólással
![]() |
![]()
Szia!
Remélem a kép segíteni fog, a kerékpár fogaskerék fogaiba reteszelődő laposvas akadályozza meg! A laposvashoz rögzített húzórugó pedig a helyén tartja. emelő.jpg |
![]() |
![]() |
Hálásak a hozzászólás írójának: | wbalu (2016-05-20) |
![]() |
#16 (permalink) | |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 2
![]() |
![]() Idézet:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 (permalink) | |
Új tag
Összes hozzászólás: 2
![]() |
![]() Idézet:
Gratulálok, nagyon jó ötlet, még akkor is ha vannak méregdrága gyári "utánzatok" :-) Nekem viszont nem jönnek össze a méretek. A teteje 20x20. Ez mivel csatlakozik az alatta levő 30x20-ra? Amire a ház van hegesztve az 35x35. Ez mivel csatlakozik a kerekes állványra? A kis lánckereket csak ráhegesztetted egy 12-es köracélra? A képekről ezek nem látszanak egyértelműen. Köszönettel Lajos |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 (permalink) |
Tag
Hely: Kecskemét
Összes hozzászólás: 83
Begyũjtött 29 köszönetet 19 hozzászólással
![]() |
![]()
Szia!
Igazad van, nem írtam le az utolsó csavarig mi is kell hozzá csak a fő dolgokat. Nem egy IKEA-s dolog, hogy ami a dobozban van az kell hozzá. Úgy emlékszem a kerekes talphoz egy 40x40-es zártszelvény volt hegesztve kb. 40cm-es abba pont belemegy a 35x35-ös. A 20x20-as zártszelvényből készült felső tartó, ami egy H betűt alkot. Azt pedig 35x35-ös zártszelvényből készítettem el és belehegesztettem egy 10-es anyagot. Igen csak rá van hegesztve, nem szétszedhető ![]() |
![]() |
![]() |
Hálásak a hozzászólás írójának: | DLaja (2017-04-23) |
![]() |
#20 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 2
![]() |
![]()
Köszönöm. Tettél az alsó függőleges 35x35 tetejébe is (a lánc helye mellé) 10-es anyagot hogy függőben tartsa a 30x20-as a lánccal, vagy jó volt a stabilitása e nélkül is?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Címkék |
gipszkarton emelő, gipszkartonozás, gipszkartonozás egyedül |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|