![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#41 (permalink) |
Új tag
|
![]()
Én konkrétan egy olyan fórumot kerestem hol vagy szakmabeli vagy, éppen építkezni vágyó emberekkel lehet levelezni. Előbbiekkel tapasztalatot cserélni, utóbbiaknak tapasztalatot továbbadni. A tapasztalat és jó ötletek átadása mint a szakmabelieknek mind az építkezéshez készülőknek azért fontos, mert sok kellemetlenség elkerülhető vele.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
![]()
Sziasztok! Érdemes még ezen a fórumon kérdezni? Azt látom, hogy ezer hasznos dolgot megtalálhatok, ha belemerülök, de járnak még fel ide aktívan emberek?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
![]()
Köszönöm, akkor berakom könyvjelzőbe az oldalt. Az igazság az, hogy mi lakásvásárlást tervezünk, folyamatban is van már egy, ez https://hu.flatfy.com/elad%C3%B3-lak%C3%A1s-budapest. Aztán persze rengeteg átalakítást szeretnénk, mert páromnak és nekem is igen egyedi ízlésünk van. Az ismeretségi körünkből azonban olyan horror sztorikat hallani felújítások kapcsán, hogy szeretnénk mindenképpen leellenőrizhető, jó referenciákkal rendelkező szakemberekre bízni a különféle feladatokat. Szóval amint lesz konkrétabb információ, mindenképpen jelentkezem majd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Címkék |
építkezés, epitkezés fórum, google, hirdetés |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|