2012-01-25, 14:08 | #21 (permalink) |
Új tag
Hely: Országosan
Összes hozzászólás: 8
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 2 köszönetet 2 hozzászólással
|
re: Hogyan találtál ide?
Én konkrétan egy olyan fórumot kerestem hol vagy szakmabeli vagy, éppen építkezni vágyó emberekkel lehet levelezni. Előbbiekkel tapasztalatot cserélni, utóbbiaknak tapasztalatot továbbadni. A tapasztalat és jó ötletek átadása mint a szakmabelieknek mind az építkezéshez készülőknek azért fontos, mert sok kellemetlenség elkerülhető vele.
|
2012-03-14, 20:52 | #23 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 20
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
|
Helló, én is idetaláltam, de nem volt egyszerű, egy szakmai blogot kerestem, ahol mind a műanyag nyílászáróinkkal, mind a beltéri ajtóinkkal megtudunk jelenni. Értékes tartalom jó helyen, szerintem itt minden szakember, és nem szakember jó helyen jár! Tiszavirág!
|
2012-06-06, 11:25 | #25 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
|
nos,eladtam baján eggy társasház szélső lakását.met nemdíleztem a szomszédommal,fagyűlölő volt én meg nem. konfliktuskerülő vagyok,inkább eljöttem. van egy1000m2es telkem.oda szeretnék építeni egy nem több,mnt 70m2es hazat.el kell indulnom valahol,így keveredtem ide.most egyébként lipcsében vagyok,de gyűjtom az infókat.
|
2012-06-06, 20:56 | #26 (permalink) |
Bölcs
Összes hozzászólás: 694
Kiosztott köszönetek: 62
Begyũjtött 46 köszönetet 44 hozzászólással
|
Na Ivcsi! Isten hozzot mi nálunk!
Itt tervezötől kezdve a kivítelezökön keresztül mindenki megfordul és sok jó referenciájuk van. Konkrét elképzelésed van e? Az legyen és úgy indulj a tervezőhöz! Ő megtervezi neked és instrukciokat add a hivatali dolgokhoz. Egyenlöre ennyi a teendöd de van itt valaki aki segít a tervekben István62 csak legyen elképzelésed szobaszám elmeltes vagy földszintes stb. |
2013-08-19, 08:47 | #27 (permalink) |
Bölcs
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
|
Igazából NEM emlékszem már ,hogyan találtam ide, de az biztos, hogy" SBS " segítségével.A loggiák beépítését kerestem, és hiányoltam. Sokszor keresgélek a valóságban is!A legnagyobb találatom az Apai dédszüleimről műtermi fotót találni a világhálón!
Kolozsváron készült a kép, ismertem a képet, pár éve jutottam hozzá a családban, és egyből ráismertem. Kolozsváron készült az 1800-as évek végén, és egy FOTÓ történeti kiállítás, könyvéből származik. A kép hátulja is látszik, a nevekkel ellátva, tehát stimmel. Dédapám nevén keresgéltem, és jutottam el a képig, mellette 4 kisképpel, Ők voltak 5. ként a képeken, aztán rájuk kattintottam! Mégegyszer köszönöm SBS nek a segítségét, és ezt a lehetőséget! Üdv.Loggi |
2014-05-16, 10:29 | #28 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Kiosztott köszönetek: 1
|
Statikust kerestem, a Tóth és Erdélyi Kft. honlapján találtam a fórum helyét. Egyben kérdésem is lenne: mi okozhatja főfal repedését, és födém hullámosodását, földszinti lakásban, mely alatt pince van. A társasház több, mint 100 éve épült. Tanácstalanságom miatt keresek statikust.
|
2014-05-16, 13:32 | #29 (permalink) | |
Építész
|
Idézet:
2014-05-17, 08:11 | #30 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Kiosztott köszönetek: 1
|
Köszönöm a válaszod. Abban szeretnék még segítséget kérni, ki lenne az a magánszemély, vagy gazdasági társaság, akit a munkára felkérhetnék, és kb. milyen összeget képviselhet a munka díja.
|
Címkék |
építkezés, epitkezés fórum, google, hirdetés |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|