![]() |
|
|
#21 (permalink) |
|
Építész
|
Szerintem felesleges, túl drága lesz, bár a pontos árát nem ismerem
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 8
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Sziasztok!
Elkészült a kerítés szerkezete! Viszont elbizonytalanodtam.. Az elbontott kerítés, régi oszlopai 20x20-as volt és kiválóan tartotta a kaput és a kisajtót is. Most is 20-as lett az oszlop, amit oszlopzsaluval építettem, belsejében végig 8db beton vassal. Ennek csak egy 40x40-es zártszelvényből készült, akácléc borításos 170 x 90cm -es ajtót kell tartania. Elég erős lesz hozzá? Növeli-e az oszlop szilárdságát, ha a pillérközöket és az egész oszlopot ragasztóval átglettelem? Üdv. Laci |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Tereprendező
|
Laci, várd meg amíg megköt a beton :-)
Én ugyan nem voltam ott amikor készítettétek a betonoszlopot, de a vasalt betonoszlop elég sokat kibír. Esetleg fotó van? Ha ide nem tudod feltölteni, küld el nekem: info@netmax.hu és megnézzük. A zsalukő azért van hogy bírja a gyűrődést. |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Építész
|
Megnyugodhatsz, ez a keresztmetszet megfelelő alapon egy kisebb ház sarkát is megtartja
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 8
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Sziasztok!
Köszi a gyors választ. Az előbb elírtam... Nem 8, hanem 4 db 8-as vas benne teljes hosszában úgy hogy a vasalt alapba is beleér. Jól gondolom, hogy a ragasztóval kitöltött rések növelik a szilárdságot? http://kepfeltoltes.hu/111012/DSC019...toltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/111012/DSC019...toltes.hu_.jpg Köszi, hogy ilyen segítőkészek vagytok!
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Építész
|
Nyugodt lehetsz, a pillér el fogja bírni a terhet
|