![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
Szakember
Hely: ÜLLŐ
Összes hozzászólás: 391
Kiosztott köszönetek: 2
Begyũjtött 80 köszönetet 77 hozzászólással
![]() |
![]()
Segítséget kérek!
A mai nap a saját udvaromban feltörték az autómat!!!! Elvitték a következő gépeket: - MAKITA 4001C fúró-véső gép. - MAKITA2450 fúró-vésőgép. - MAKITA230-as nagy flex. - MAKITA125 kis flex - MAKITA horonymaró és pórszívó. - MAKITA Csavarbehajtó. - Ridgid press gép 6 db , - TH,U.prés pofákkal, - HENCÓ kalibráló készlet, - AQVATERM műanyag hegesztő gép 20-50 pofákkal. - Rothenberger gázos nyomáspróba pumpa, - Rothenberger vizes nyomáspróba pumpa, - ESAB 180 ARGON VÉDŐGÁZAS INVERTER. HA valakinek felkínálják,kérem jelezze felém. KÖSZÖNÖM: 20 578-0936 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Bölcs
Összes hozzászólás: 694
Kiosztott köszönetek: 62
Begyũjtött 46 köszönetet 44 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
![]()
Kérésedet természetesen tiszteletben tartjuk és én is szolok pár kollégának,hogy legyenek résen. Saját udvarodban ez is aranyos. Otthon voltál te is egyáltalán,hogy történt?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Bölcs
|
![]()
Meg kellene osztani a facebookon, hátha többen olvassák, esetleg a kerület megnevezése is segíthet.
A könnyező házigomba, a lakóépületek legveszélyesebb károsítója!! Az Építkezés Fórum Igazságügyi faanyagvédelmi szakértője: Holyop Zsuzsa, 06-70-366-60-18 faanyagvédelmi szakértés, kivitelezés, szaktanácsadás |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
Bölcs
Összes hozzászólás: 694
Kiosztott köszönetek: 62
Begyũjtött 46 köszönetet 44 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
![]()
Én máma már feldobtam a fülest jó pár kollégának úgyhogy figyelünk. A Facebokot én is támogatom. Sőt a honlapomon is szerepeltetem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ez borzasztó! Gyanítom, hogy kiszemeltek téged és tudták mire mennek.... Mindenesetre jobban olvashatóvá tettem a bejegyzésed, és kiemelt témaként kezeljük mostantól. Ha megvannak a gyári számok, szívesen közzéteszem azokat is, csak küld el PM-ben és beszerkesztem neked...
![]() |
Címkék |
ellopott, gyári számok, lopás, szerszám |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|