Építkezés Fórum   Hofstadter Tüzép Schiedel és Leier kémények - Hofstadter Építoanyag Centrum Kft. Szaniter - Hofstadter Építoanyag Centrum Kft. Nyílászárók - Hofstadter Kft. Beltéri ajtók - Áron Ház Kft. Mixerbeton - HODA Beton Kft. Lájkolj a Facebookon! Kövess a twitteren!

Vissza   Építkezés Fórum > Taglista

gázpityu Van már jó hozzászólása

gázpityu gázpityu nem elérhető

Szakember

Látogató üzenetek

Látogató üzenetek 1 - 10 / 38
 1. Gyulaúr
  2018-11-23 07:16 - permalink
  Gyulaúr
  Kedves Gázpityu!
  Segítségedet kérném.Van egy GF40-es konvektorom és nem kapcsol be(őrláng van),csak ha kézzel tekerem.Kattan a szabályzó(lehet,hogy a termosztát romlott el).Hogyan tudnám tesztelni,hogy jó-e?
  Köszönettel:Gyulaúr
 2. Pali-45
  2018-10-09 21:06 - permalink
  Pali-45
  Kedves Gázpityu,

  Segítséget szeretnék kérni!
  Kolibri a kombi cirkó. Hőcserélőt kicseréltem már tartja a nyomást! Összetettem most a hiba hogy használati meleg víz van bekapcsol kikapcsol minden rendben. A Fűtés viszont rossz, mivel bekapcsol a láng, elkezd fűteni majd az előremenőben már meleg a víz pár másodperc és a láng kikapcsol. A radiátorok langyosak... Légtelenítettem már 10 percenként bekapcsol a láng oszt ennyi. A hőmérő nem meg fel... Röviden ennyi... Ha kapok egy telefonszámot szívesen telefonálok... Köszönettel, Pali.
 3. Marci
  2017-05-04 10:30 - permalink
  Marci
  Kedves Gázpityu!
  A segítségedet szeretném kérni egy Vaillant VUW combicirkoval kapcsolatban.
  Azt csinálja hogy melegviz készítés közben felmegy a nyomás 3 barra és megszolal a biztonsági szelep rajta.Ez valóban höcserélő hiba vagy pedig a váltoszelep halt be.Ha hőcserélő hiba akkor melyik az a hőcserélő amit a gáz melegít vagy pedig ami kivül van az égéstéren.
  Ha cserés akkor a használt hőcserélő is szobajöhet vagty pedig csakis uj.

  Ha arról van szó akkoir vállalnád a készülék átnézését pest megyében?Kerepesen közelebről.

  Megadom a telefonszámom ha megcsörgetsz akkor visszahívnálak és megbeszélnénk a részleteket.

  Üdv

  06 30 9143337
 4. Hajni
  2017-04-29 19:26 - permalink
  Hajni
  Kedves Gázpityu! Szeretnék tőled segítséget kérni! Junkers gázcirkónk van és már régóta kikapcsol magától, fűtés szezonban sokszor nem ad melegvizet! Most, hogy nincs fűtés úgy tudjuk használni, hogy a házat és már a burkolatot is levesszük a kazánról. Így csak néha kapcsolt ki! Most eljött a pillanat nem kap szikrát nem ad melegvizet! Mi lehet a gond? Tudsz valamit hozzászólni? Seítségedet előre is köszönöm! Üdv Hajni
 5. nelly
  2017-02-07 20:27 - permalink
  nelly
  Egyébként nem rég cserélték ki a szelepet automatára a radiátorokon, mert nagyon levegősek voltak. A kattogás egyébként mintha a jobb oldalánál lenne.És előfordul, hogy melegvíz megnyitásakor hideg víz jön és utána forró, aztán megint hideg, szóval nehéz pl. zuhanyozni. Elnézést a kisregényért, de néha már attól félek, hogy felrobban. Bár azt mondták ez kizárt, mert leáll baj esetén. Ön szerint ez igaz? Köszönöm .Nelly.
 6. nelly
  2017-02-07 20:19 - permalink
  nelly
  Kedves Gázpityu! Van egy Radiant kazánom kombi,Rs azt hiszem.18 éves.Nem rég megnézte szerelő, de nem csinált rajta semmit. A probléma, hogy kattogás szerű hangot ad,főleg ha melegvizet engedek, vagy felrakom a termosztátot. és egy másik hangot, mint egy rossz motor, vagy csapágy.egy két másodpercig. Ma alig akart beindulni, mikor feltettem a term.-ot 14-ről 19-re. kék helyett olyan vörös volt a lángja . Fellobbant, csak őrlángon égett,és ez újra vagy kb. fél órán át. Mi lehet a baj, Köszönöm a válaszát. Nelly
 7. nelly
  2017-02-07 20:12 - permalink
  nelly
  Kedves Gázpityu! Radiant kombi kazánom van.A probléma, hogy néhány hónapja kattogás szerű hangot ad, különösen ha feltekerem a termosztátot, vagy a melegvizet engedem. ugyanakkor néha egy olyan hangot is ad, mint amikor rossz motor, vagy csapágy, egy-két másodpercig. ma is így volt, ráadásul mint ha égett fémszagot is éreztem volna,és a kukucskálóján benézve láttam, hogy vörös a láng kék helyett.plusz fellobbant az őrlángról nagyra ahogy felkapcsoltam a term.-tot,és aztán egy pillanat múlva újra őrlángra állt.és ez ismétlődött. majd beállt rendesen és elkezdett működni. mi lehet a baj? Már félek használni a kazánt, ne hogy felrobbanjon. Kérem adjon tanácsot, várom válaszát. Köszönöm. Nelly
 8. Ketele
  2016-08-31 19:46 - permalink
  Ketele
  Tisztelt Gázpityu!

  A múlt télen új, parapetes FÉG öntvény konvektorokat (GF30 és GF40) vásároltam, mivel a legtöbb helyről azt hallottam, hogy ez a típus – a lemezesekkel ellentétben – szinte hangtalanul működik.

  Sajnos, Én nem ezt tapasztaltam! Felmelegedéskor és lehűléskor is, hosszú perceken keresztül hangosan kattognak és szerintem elég gyakran kapcsolnak ki és be.

  Mit lehetne tenni?

  Előfordulhat, hogy a konvektor fali rögzítő csavarjai vannak rosszul meghúzva, ezáltal az égőtér vagy a burkolat feszül. (A parapet nem lett cserélve)

  Esetleg az égőnyomáson, gáznyomáson, őrlángon kellene állítani?

  Válaszát előre is köszönöm.
  Ketele
 9. teo77
  2016-08-21 14:22 - permalink
  teo77
  Szervusz, Gázpityu!
  A Tanácsodat szeretném kérni. Az alábbi videón egy Vaillant TurboMAX pro VUW INT242/2-3 b/y tisztítását végzi el a videó készítője (részben elméletben, ugyanis korabban mar megcsinalta, és néhány mozzanatot nem mutat be, hanem csak utolag meseli el)úgy, hogy leszedi a a tisztításhoz a kémény csövet, leszedi a burkoló elemeket (miutan szethuzta az ezekelot), és kitakarítja, porszívózza, sűrített levegővel fújja ki:

  https://www.youtube.com/watch?v=qBNc6kqPz6c

  A kérdésem hozzád -elnézést a tegeződésért, remélem, nem veszed zokon-, hogy: a videón látható módon én is megcsinálhatón az alábbi, időszakonként elvégezendő takarítást? Ugyanis elbizonytanodtam a videóhoz hozzáfűzött sok negatív komment olvastán.
  Nagyon szépen köszönöm! Üdvözlettel: Teo
 10. legyozo
  2016-01-15 16:02 - permalink
  legyozo
  Kedves István!

  Junkers Euroline kazánunk tisztítására szeretném megkérni. Telefonszámát megkaptam a fórumon, egyeztetés céljából, ha nem probléma, keresni fogom.

  Üdvözlettel: Leopold Győző Jenő

Magamról

 • Infó: gázpityu
  Magamról
  épülegépészeti rendszerek kivitelezésével foglalkozom.
  Hely
  ÜLLŐ
  Foglalkozás
  épületgépész

Statisztikák

Összes hozzászólás
Látogató üzenetek
Összes köszönet
Összes köszönet
Általános információ
 • Utoljára aktív: Tegnap 21:50
 • Csatlakozott: 2012-02-27
 • Ajánlók: 2

Barátok

Barátok 1 - 1 / 1

A pontos idő 02:05 , a GMT +1 időzóna szerint.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright © 2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2
Copyright © 2016 Építkezés Fórum