![]() |
|
|
#21 (permalink) | |
|
Tereprendező
|
Idézet:
Én Az Icopal Wulkan kényre gondoltam: Icopal Wulkan kémény | Kémény |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Építész
|
Hehe, ezt sikerült elkerülnöm
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Szakember
|
Nekünk az idei Construma elég tartalmas volt
![]() Sikerült egy két kapcsolatot összehozni, találkoztunk ügyfelekkel, sikerült megkötni egy-két üzletet, szóval volt értelme kimenni ![]() Bár nem sikerült mindent megnézni, sőt szinte az A és G épületen kivül sehova nem sikerült eljutni, de így is jó volt. Gépészeti oldalon nem sok újdonsággal találkoztunk, volt egy két apróság, de alapvetően újat nem nagyon mutattak, volt persze egy-két dolog, amit érdemes volt megnézni, de inkább érdekességként volt jó (Energiakulcs) Egy kis dicsekvés csináltunk már passzívházban gépészetet, de idén meglesz a számunkra első minősített is , jó kis referencia lesz
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Tereprendező
|
Idézet:
Én már megint el vagyok havazva.... |
|
|
|
|
| Hálásak a hozzászólás írójának: | papesz28 (2011-04-17) |
|
|
#26 (permalink) |
|
Támogató
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 117
Kiosztott köszönetek: 23
Begyũjtött 16 köszönetet 15 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sajnos, már évek óta nem jutok ki a Construmára. De szeretnék egy cikket az idei vásárról az oldalamra.
Ha valaki kint volt és megírná az élményeit, szívesen kiraknám. Amolyan Pr cikk lehetne. Adnék belőle egy linket is (Pr3). Ha valakit érdekel sikítson. ![]() Ja, az oldal:epito-anyag.eu
|
![]() |
| Címkék |
| construma, construma 2011, építőipari szakkiállítás |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://epitkezes.forum.hu/altalanos-beszelgetes/394-construma-2011-a.html
|
||||
| Szerző: | For | Type | Dátum | |
| Lakásvilágítás energiatakarékosan | Építőanyagok | This thread | Refback | 2011-01-29 05:49 | |
| Beton | Építőanyagok | This thread | Refback | 2011-01-27 11:19 | |
| Nyílászáró Kereskedők | Építőanyagok | This thread | Refback | 2011-01-26 12:45 | |
| Bramac Cserép | Tetőcserép | This thread | Refback | 2011-01-22 06:54 | |
| Műanyag nyílászárók szép házakba építveMűanyag nyílászárók kisokos – műanyag ajtó, műanyag ablak tippek | Műanyag nyílászárók kisokos - műanyag ajtó, műanyag ablak tippek | This thread | Refback | 2011-01-21 12:41 | |
| Kerámia Kémény | Kémény | This thread | Refback | 2011-01-20 20:21 | |
| Impresszum | Kémény | This thread | Refback | 2011-01-20 19:13 | |