![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
Támogató
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 125
Kiosztott köszönetek: 30
Begyũjtött 19 köszönetet 17 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vélemény kérés, és egy kis reklám.
Elkészült az Otthon Café első hírlevele a Café Hírek nulladik száma. Mi a véleményetek, van egyáltalán igény az ilyesmire?
![]() |
#2 (permalink) |
Építész
|
![]()
Én biztos vagyok abban, hogy igény van rá, de azt nem tudom mennyire sikerül megkapaszkodni a piacon. A felépítés is jó alapnak tűnik, fejlesztési lehetőség biztosan van bőven. Én csak az ablakcserés cikkbe olvastam bele, szakmailag egy apró, de nem elhanyagolható vonatkozást hiányoltam. Nem foglalkoztok a munka eredményeként jelentkező fokozott légzárás következményeivel. (páratartalom növekedés, régi épületeken a hőhidak miatt penész veszély)
Hálásak a hozzászólás írójának: | Isutam (2014-11-25) |
![]() |
#3 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Én szkeptikus vagyok. Ki fogja olvasni? Amúgy én beleolvastam de csak azért mert irtál róla :-) Gondolom pénzt nem fogsz beletenni reklámba, a google meg csak akkor fogja megjeleníteni ha full egyedi a cikked, azt is csak akkor jó helyen ha elég olvasott az oldalad. Véleményem szerint az ilyen jellegű oldalak (nekem is van csak más témában) nem igazán érik meg az általad belefektetett energiát.... sajnos
Hálásak a hozzászólás írójának: | Isutam (2014-11-26) |
![]() |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|