2011-03-09, 12:31 | #1 (permalink) |
Bölcs
|
Csónakház tetőszerkezetéhez ácsokat
Ács vállalkozóval venném fel a kapcsolatot a Dunaparton lévő nagy alapterületű , kb.1500 nm csónakház felújításához, ács, tetőfedő kivitelezőt keresek, a Magyar Evezős Szövetség a megbízó, annyiban kellene együtt dolgoznia velem, hogy a faanyagvédelmet én akarom végezni.
Ehhez a munkához is viszonylag szűk keretek állnak a rendelkezésre.
A könnyező házigomba, a lakóépületek legveszélyesebb károsítója!! Az Építkezés Fórum Igazságügyi faanyagvédelmi szakértője: Holyop Zsuzsa, 06-70-366-60-18 faanyagvédelmi szakértés, kivitelezés, szaktanácsadás |
2011-03-09, 12:43 | #2 (permalink) |
Építész
|
re: Csónakház tetőszerkezetéhez ácsokat
Javaslom Bakó Zolit, nagyon szépen, és megbízhatóan dolgoznak, több tervezésünket kivitelezték: 06-20/9446378
2011-03-09, 12:50 | #3 (permalink) |
Bölcs
|
István én azt kérdezem ehhez mennyire kell építési engedély, a héjazat lesz cserélve és kb a fél tetőfaanyaga.Közben a helyiséget betonozni és kell és az egyik oldalon tégla falat kell húzni, mert itt deszka volt csak, ez elég régi csónakház, egy részén a tető leégett.
Gyakorlatilag kőműves munka is van, meg az egész munkasor racionalizálása. Olyan oszlopokon áll a tető, ami nincs bebetonozva, csak a megszokás tartja, stb. Szóval lesz -e kedve műszaki ellenőrködni?
A könnyező házigomba, a lakóépületek legveszélyesebb károsítója!! Az Építkezés Fórum Igazságügyi faanyagvédelmi szakértője: Holyop Zsuzsa, 06-70-366-60-18 faanyagvédelmi szakértés, kivitelezés, szaktanácsadás |
2011-03-09, 12:51 | #4 (permalink) |
Bölcs
|
A szakvéleményt át tudom küldeni.
2011-03-09, 12:53 | #5 (permalink) |
Építész
|
A legtöbb önkormányzat 1 db szarufa cseréjére azt mondja, hogy szerkezet, tehát engedély köteles, mindenféle egyszerűsítés nélkül.
Ellenőrködést pedig bármikor örömmel vállalok.
2011-03-09, 13:01 | #6 (permalink) |
Bölcs
|
István felveszem a kapcsolatot a Bakó urral, itt van tőlem negyed órára ez az épület, felhatalmazást kaptam, hogy egy komplett árajánlatot állítassak össze, jó lenne együtt kimenni, délelőtt, mert nekem adásidőm van fél 3-tól.A rajzokat, szakvéleményt át tudom küldeni , de a helyszín többet elárul, nagyon gombás a faanyag.
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|