Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-02-01, 09:00   #6 (permalink)
djarni
Törzsvendég
 
Csatlakozott: 11-03-03
Összes hozzászólás: 105
Kiosztott köszönetek: 18
Begyũjtött 16 köszönetet 15 hozzászólással
djarni Vannak jó hozzászólásaidjarni Vannak jó hozzászólásai
Alapbeállítás re: Tolóajtós beépített szekrény

Idézet:
fcs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
És sajnos most eléggé úgy néz ki, hogy az anyagiak rákényszerítenek, hogy ennek is magam álljak neki. Több helyen is kértem már árajánlatot, ahol fullra megcsinálnák az egészet az kb. 3-szor lenne több mint amennyit rászánnánk, egy másik helyen meg csak az ajtó szerelés és szállítás nélkül 1,5-ször annyi. Ha magam csinálom akkor az anyagköltség bőven belefér a rászánt keretbe.
Én olyan készítőt találtam, akik nagyon jól dolgoznak, és szerintem nem jött volna ki olcsóbban, ha netán magam csinálom meg, mert nyilván én nem olyan árom tudom beszerezni az anyagokat.

Idézet:
Arról esetleg tudnál pár sort írni, hogy nálad a belső részé hogyan van kialakítva, összefogatva?
Hát, már nem nagyon emlékszem rá. De szerintem simán össze vannak csavarozva az elemek, mivel egy beépített szekrénynél ez egyszerűbb megoldás. Egy polcosnál tiplikkel van összerakva, ragasztva, hogy ne látszódjanak csavarok.

Nálam még úgy volt, ha jól emlékszem, hogy az elemek nem egy nagy darabból áltak, hanem több elem lett összeillesztve és csavarozva. Például simán külön meg lehet építeni az alső és felső részt, aztán egyszerűen a felsőt rátenni az alsóra, majd rögzíteni. Így a 2 rész között alapból dupla bútorlap van, ami elég jól erősít. Merevítések nincsenek a szekrényben, mint amiket te találtál ki, és szintén 18-as lapokból van.

Annyi, hogy a belső lapok szimpla fehérek, kivül pedig bükk színű, ami teljesen jó, hiszen a külső megjelenés legyen színezett, belül tök mindegy, ráadásul, ha fehér, világosabb lesz.

Esetleg érdemes lehet világítást is beletervezni egy nagy szekrénybe, hogy később ne hiányozzon (én vettem ilyen öntapadós kis lámpát, amit beleragtam)

Arni
djarni nem elérhető   Válaszol idézettel