Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-12-13, 07:19   #2 (permalink)
Gábor
Szakember
 
Gábor avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-12
Hely: Budapest - Nyíregyháza
Összes hozzászólás: 829
Kiosztott köszönetek: 35
Begyũjtött 68 köszönetet 65 hozzászólással
Gábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt már
Üzenetküldés MSN-en keresztül Gábor részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Gábor részére
Alapbeállítás re: Átalakítandó épületek vásárlása

Hú ez a téma nálam sok viszályt szül... Sajnos én már a használt házakban részben bízom, esetleg azért vennék, ha már csak keveset akarok átalakítani, vagy csak 1-2 hónapot tartózkodom ott egy évben! A lényeg, hogy sokszor megyek felmérni és állandóan szembesülök a gazda spórolásaival, vagy éppen a vegyes anyagból készült lakóingatlanokkal, amelyek technikában szerintem nem a legjobbak. A másik pedig az, hogy ez hasonlít a használt autó vásárlására. (bár pont én mondom, akit nehezen lehet rávenni a 0 km-es autóra)

Az a lényeg, hogy pl villanyszerelőt és egy jó mérnököt biztos, hogy vinnék egy vásárláskor és kikérném a véleményüket! Nálunk a 93-as házunkban pl a villanyórában egy régi villanyszerelő olyan ökörségeket kötött be, hogy rengeteg áram veszett el, amelyet mi pedig fizettünk feleslegesen. Ezt egy pár hete átnézte szabadidejében a mi villanyszerelőnk és úgy rendbe rakta a vezetékelést a házban, hogy a villanyóra sokkal lassabban pörög!

Ezt komolyan mondom, pl olyan kötések voltak itt, hogy réz még a vashoz is hozzá volt kötve. (bár nem értek hozzá, de tényleg kókányolásnak tűnt) Avagy, most hogy láttam, mit ér egy szakszerű munka inkább viszek magammal szakembert, ha már vásárlok!
Gábor nem elérhető   Válaszol idézettel