Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2021-11-05, 02:49   #30 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Figyelem! re: Talpon álló erdő ára 2018.

Idézet:
Loggi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Megadhatom a nevét, címét is, a favágójával együtt, akit beajánlott, és a nyakamra küldött. Önök napi kapcsolatban vannak egymással, jól megértik egymást kettesben.A fakitermelés, és értékesítés hármas együttműködést feltételez! Ez, ami elmaradt Mérnök Úr!

Ez úton is Tájékoztatom ismételten!

Megtalálható a mérnök Úr a NAK erdészeti szakértői között még ma is. Itt több adat is megtalálható, csak az nem, hogy a mérnök úr a fát hektárban méri, és nem köbméterben, amikor fa adásvételi szerződést ír," mint szakember?"
A favágót képviseli, nem az erdőgazdálkodót. Azzal napi kapcsolatban van.A műveleti lapot üresen íratja alá az erdőgazdálkodóval, és a vágás befejezésekor adja át neki, külön felszólításra.Még meg sem kezdődött a kitermelés, de Ő már tudta, hogy eladtam a földet is a fa árában!
Elszólta magát, de nem is tett ezek után semmit!A termelés jelentés elkészítéséért díjat követelt, amit már nem fogadtam el, és nem fizettem semmit.A felügyelet így is elfogadta a jelentést, erdőgazdálkodó aláírása nélkül. másik lapon megjegyzésemmel kiegészítve, a mennyiség ismeretének teljes hiánya miatt!
Olyan szakértő, hogy az erdő melletti fasort is erdőnek látja, és a fától nem látja az erdő határait.A rendőrségen hamis tanuvallomást tesz, a favágójával egyetértésben.
Ilyen szakértőre szerintem nincs szükség az erdőgazdálkodásban! Ki ellenőrzi a végzett tevékenységét?
Kollégái szerint Nem egyedi esetről van szó, ezért adom közzé! Vigyázzanak!
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel