Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-09-05, 08:21   #7 (permalink)
istvan62
Építész
 
istvan62 avatarja
 
Csatlakozott: 10-06-11
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 3.318
Kiosztott köszönetek: 46
Begyũjtött 826 köszönetet 768 hozzászólással
istvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtag
Üzenetküldés Skype™-on keresztül istvan62 részére
Alapbeállítás re: Lakáshitel információk és tanácsok

Szia Csepke!
Az én emlékeimben is az maradt meg, hogy 10%-ot tartanak vissza, de ezt számtalanszor változtathatták. Én két dolgot javasolnék: elvileg kötöttetek valami szerződést a támogatásról, azt át kellene böngészni, vagy a másik lehetőség, hogy a magyarorszag.hu oldalt alaposan kiolvasni. Igaz, ez utóbbin az első találat, amit kiadott csak a folyósítás megkezdését írja, de de előfordulhat valahol egy rejtett info ( https://ugyintezes.magyarorszag.hu/u...4.html#paragr1 )
Ettől függetlenül a meglepetéseket megelőzendő:
Idézet:
Csepke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
...
Hétfőn derül ki megkapom-e.Egy hónap mulva ha kész vagyunk a szocpol-ból vissza.
...
Az egy hónap múlva kész házhoz nem azonnal lesz használatba vételi. Ha nem készültök rá, néhány hónap plussz összejöhet. A használatba vételi megkéréséhez kellenek közműnyilatkozatok, kéményseprő szakvélemény, és csak utána jön az ügyintézési határidő.
istvan62 nem elérhető   Válaszol idézettel