Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-06-24, 01:13   #30 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás re: Gázkészülékek felülvizsgálata

A gázszolgáltató ajánlott levélben értesített minden tulajdonost, hogy milyen rendeletekre hivatkozva szüntette meg a gáz szolgáltatását. Konkrét hibát nem határozott meg, új üzembe helyezési eljárásra kötelezte a társasházat, kb. ennyi a levél tartalma, és a rendeletszámok felsorolása.
Rendkívüli közgyűlés összehívása van folyamatban, talán többet tudunk meg majd ott?Annyi kiderült, hogy a társasház kérte a vizsgálatot? Ezzel kezdődik a levél!
Szomszédomnál 3 hónapja cseréltek gázórát, nálam az elmúlt évben, akkor sem találtak semmi problémát a hálózatunkon, most semmi nem jó, a mérőműszer sziréna szerű, ijesztő hangon időnként megszólalt, mintha légitámadás következne!Ezzel a mutatványos méréssel üzembe helyezéskor fogunk-e találkozni, nem tudom, de a nyitott folyosón elhelyezett órák előtt elhaladva naponta nem lehetett gáz szagot érezni emberi érzékszervekkel az biztos.
A vizsgálat közvetlen a csapok, hollanderek, csőkötések, menetek ellenőrzésére irányult közvetlen közelről. Abban bíztam, hogy mégsem a lakásban van az óra, és nyitott a folyosó, de ez sem hatotta meg a törvény őreit, ezek szerint!
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel