Téma: Kocsibejáró
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-03-28, 07:34   #13 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Le vele re: Kocsibejáró

Amikor a garázsom előtt, az útpadkán sem parkolhatok!(?)

Szűkös kis utcánkban a belváros szélén a parkolási gondok enyhítésére fizető parkolót jelöltek ki a velünk szembelévő oldalon, már a fizetős korszak kezdetén az uttesten. Házunk alatt 8 db garázs nyílik az utcára közvetlenül a gyalogos járdán át,az általunk kialakított , betonozott útpadkán keresztül 36 éve.
Eddig nem volt gondunk a padkán való parkolással, kisebb afféroktól eltekintve, főleg az idegen járművek parkolását ide nem értve.
Az utca elején várakozni tilos tábla van, és újabban kihelyezésre került két kiegészítő tábla is:

1., Járdaszigeten tilos a parkolás! Piros átlóval! Áthúzott szg.kocsi!

2., "Lopóautó" elviszi az autómat!

Kérdés: ebben az esetben az útpadka minek minősül???(Járdasziget?)

Tény, hogy a fizető parkoló mellett már nincs elegendő két sáv a kétirányú forgalomra az úttesten. Ezt Útszűkületi táblával illene jelezni, nem de?
Hab a tortán, hogy az utca másik végén áthúzott " P " parkoló zóna vége, és 30 Km/h Zóna vége tábla van elbujtatva egy nagy, vastag fa törzse mögé.

Lehetne parkolni a fizető parkolóban, évi közel 8 000 Forintért, ha lenne hely alkalmasint, és nem lenne öreg fákkal veszélyeztetve a jármű, és a gazdája sem.Ezt már volt szerencsém megélni, igaz fizetgetett a biztosító nagy nehezen valamicskét.
A parkoló KFT-t a fizető parkolás jobb kihasználása, a nagyobb bevétel érdekében is ösztönzi a tiltásra előttünk az útpadkán!
Várom a választ a megkeresésemre a KFT-től.
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel