Téma: e-napló
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-12-12, 21:31   #2 (permalink)
istvan62
Építész
 
istvan62 avatarja
 
Csatlakozott: 10-06-11
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 3.318
Kiosztott köszönetek: 46
Begyũjtött 826 köszönetet 768 hozzászólással
istvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtagistvan62 Rendkívül híres fórumtag
Üzenetküldés Skype™-on keresztül istvan62 részére
Alapbeállítás re: e-napló

Alapvető eltérés a hagyományos, papír alapú naplóhoz képest, hogy a papír alapú napló a kivitelezőhöz tartozott, az e-napló viszont az építkezéshez. Ennek megfelelően az e-naplót az építtetőnek kell készenlétbe helyeznie.(Ez lehetséges meghatalmazottal is!) Az e-napló a https://enaplo.e-epites.hu/enaplo/ oldalon érhető el, használata jelenleg díjmentes. (Tájékoztatón azt hallottam, hogy tervezik egyszeri ~3000Ft díj bevezetését)
Az e-napló használatához mindenkinek szükséges a magyarorszag.hu ügyfélkapus regisztráció, csak az ottani bejelentkezéssel lehet elérni az e-naplót.
Amikor az építtető készenlétbe helyeztette az e-naplót, ő biztosít hozzáférést a kivitelező(k)nek, a műszaki ellenőrnek, illetve minden résztvevőnek aki közvetlen vele van jogviszonyban.
__________________
Mérnöki szolgáltatások álmai megvalósításához - http://www.csaladi-epitesziroda.hu/
istvan62 nem elérhető   Válaszol idézettel