2012-06-30, 19:13 | #1 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
|
Szúnyogháló árak és típusok
Lassan - de biztosan - itt a szúnyogok szezonja, már meg is jelentek az első betolakodók a lakásban. Gondoltam frissítem a témát, az általában választható szúnyogháló típusok:
2012-06-30, 20:16 | #2 (permalink) |
Szakember
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 316
Kiosztott köszönetek: 2
Begyũjtött 46 köszönetet 42 hozzászólással
|
re: Szúnyogháló árak és típusok
Nem akarok reklámozni, de nekem egy elektromos Raid nagyon bejött. Sajnos a szúnyogok nagyon kedvelnek, ha van egy a közelben akkor az biztosan megtalál.
Az elmúlt két évben egy csípést sem regisztráltam itthon. Este bekapcsolom a szerkezeteket és reggelig folyamatosan működik a szobában mind a kettő, nyitott ablakok mellett. Havonta egy üvegcse fogy el ami kb egy ezres. Tudom ajánlani mindenkinek! |
2012-07-23, 09:40 | #3 (permalink) |
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 105
Kiosztott köszönetek: 18
Begyũjtött 16 köszönetet 15 hozzászólással
|
re: Szúnyogháló árak és típusok
A szúnyogháló önmagában kevés. Mindegy, hogy milyen a típusa, valahol mindig bejut a szúnyog. És nem csak a szúnyog, még darázs is átfurakodik valahol, mert mindegyik találni fog valami rést.
Természetesen szükséges a szúnyogháló, mert ha nem is 100%-ban véd, sok rovart visszafog. A még hatékonyabb eredmény érdekében ki kell egészíten ia szúnyoghálót. Itt most egész egyszerűen szúnyogriasztóra gondolok. A fentebb említett raid hatékonyságát nem ismerem, de a protect termékek ezen a téren valami hihetetlen hatékonysággal működnek. Tehát a maximális hatás: szúnyogháló + Protect elektoromos, folyadékos szúnyogírtó és riasztó. Milyen a hatás? Szúnyogháló nélkül, éjszakai nyitott ablaknál egy kb. 25 nm-es helyiségben (ez egy nappali, de élő ember nem tartózkodott és fény sem volt) reggel össze kellett söpörni a szúnyogokat, de még a legyeket is. De valami irgalmatlanul hatalmas mennyiségű tetem volt a padlón, mennyiségét tekintve talán 100 tetemet is összesöpörtem. Nem semmi, innentől csak azt! Még egy plusz érv a protect termékek mellett: fáraóhangyaírtó csalétek. Egy pannellakás már szinte kupusztíthatatlan volt, több hangyacsalád is ellepte a lakást. A csalétek elve nem az, hogy kiírtsa a hangyákat, a szer később hat. A hangyák táplálék gyanánt szépen elhorgyák a csalétket a boy-ba, a királynőhöz, a csemetékhez. Az eredmény pedig az, hogy nem fejlődik ki új "generáció", így tulajdonképpen néhány hónap alatt teljesen eltűnnek a hangyák. Itt a durva látvány az volt, amikor ki lettek téve a csalétketkek, és 1 nap után mindenki megijedt, mert százával megjelentek a hangyák és elkezdték kihordani a szert. Ha elfogyott azonnal csere, vigyék csak. Itt jelezném, hogy nem szabad őket agyonnyomni, lefújni, stb.. pont az a lényeg, hogy elhordják a cuccot. Pedig a sok száz hangya láttán az ember megijed és ki akarnák írtani, akkor viszont hatástalan a szer. Sok sikert az írtásokhoz! Üdv.: Arni |
Címkék |
háló, szúnyog, szúnyogháló, szúnyogháló ár |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|