Építkezés Fórum   Hofstadter Tüzép Schiedel és Leier kémények - Hofstadter Építoanyag Centrum Kft. Szaniter - Hofstadter Építoanyag Centrum Kft. Nyílászárók - Hofstadter Kft. Beltéri ajtók - Áron Ház Kft. Mixerbeton - HODA Beton Kft. Lájkolj a Facebookon! Kövess a twitteren!

Vissza   Építkezés Fórum > Építkezés fórum gépház > Közlemények

Válaszol
 
LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-05-13, 14:39   #1 (permalink)
sbs
Tereprendező
 
sbs avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-03
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.589
Kiosztott köszönetek: 538
Begyũjtött 190 köszönetet 169 hozzászólással
sbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtag
Alapbeállítás Adatvédelmi nyilatkozat II

6. Adatbiztonság

A Szolgáltatáson belül megjelenített személyes adatai kizárólag a jelen adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott módokon kerülnek kezelésre. Harmadik személyek, vagy akár más Felhasználók is képesek lehetnek arra, hogy jogellenesen az adatvédelmi és személyiségi jogokat védõ jogszabályi rendelkezések oltalma alá tartozó üzeneteket vagy adatokat hallgassanak le vagy fürkésszenek ki. Ezen felül a Felhasználó is megadhatja személyes adatait harmadik személyeknek, akik azt jogellenes célra vagy módon is felhasználhatják. Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggõ szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján az Üzemeltetõ a Felhasználók kifejezett hozzájárulása hiányában is jogosult bizonyos személyesnek minõsülõ adatok, többek között számlázási és forgalmi adatok kezelésére. Az elektronikus hírközlésrõl szóló 2003. évi C. törvény alapján az Internet-hozzáférést biztosító és más hírközlési szolgáltatók is jogosultak bizonyos körben a Felhasználók személyes és egyéb adatainak kezelésére.

A Felhasználókat kizárólagos felelõsség terheli a személyes azonosítójuk és jelszavuk használatáért, ideértve az azonosító és a jelszó használatával összefüggõ valamennyi tevékenységért. Ebbõl kifolyólag javasolt az ilyen azonosító Felhasználóhoz való kapcsolódásának tényét és a felhasználói névhez kapcsolódó jelszót titokban tartani. Amennyiben a Felhasználó ezeket az adatokat mégis felfedi egy harmadik személy számára, ennek következtében elveszítheti a Szolgáltatás keretében az Üzemeltetõ és más adatkezelõk által kezelt adatai feletti rendelkezés lehetõségét és jogilag kötelezõ érvényű ügyletek személyes kötelezettjévé is válhat. Ilyen esetben javasolt az adott azonosítót vagy jelszót haladéktalanul módosítani.

A Szolgáltatás használatával a Felhasználó és az Üzemeltetõ hírközlési eszköz útján létesített egymással kapcsolatot, az információ szolgáltatása nyílt hálózaton (Internet) történik. Ez az Üzemeltetõ részérõl fokozott ellenõrzési és biztonsági követelmények betartását teszi szükségessé. Ennek megfelelõen az Üzemeltetõ az adatvédelmi jog hatályos elõírásai szerint törekszik arra, hogy szolgáltatása a technikai szempontok szerint is biztonságosnak minõsüljön és ennek érdekében az iparági standardoknak megfelelõ biztonsági intézkedéseket foganatosít (például tűzfalak és bizonyos esetekben az SSL vagy más titkosítási protokollok használatával).


7. Az érintetteket megilletõ jogok gyakorlása, jogorvoslat


A Szolgáltatás keretén belül a Felhasználóknak lehetõsége van az általuk megadott adatok módosítására és javítására, amely funkciót a személyes fiókjukba (account) történõ bejelentkezés útján érhetnek el. A Felhasználóknak joguk van kérni adataik törlését is az info@netmax.hu e-mail címen. A személyes azonosító és a jelszó törlése csak a Felhasználó személyes fiókjának megszüntetésével egyidejűleg kérhetõ. Az a Felhasználó, aki úgy érzi, hogy az Üzemeltetõ megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság elõtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelõ kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelmérõl és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.

8. Az Üzemeltetõ felelõsségének kizárása


Az Üzemeltetõ a Felhasználók által a Szolgáltatás keretén belül tárolt, elérhetõvé- vagy közzétett és küldött információkért mindennemű felelõsségét kizárja. Amennyiben az Üzemeltetõ tudomást szerez arról, hogy a Felhasználó a Szabályzatot, valamely harmadik személy jogait vagy egyébként a jogszabályokat sértõ módon a Szolgáltatás használata során más személy személyes adatait adja meg, a Szolgáltatáson belül nyilvánosan hozzáférhetõ vagy jogellenesen megszerzett személyes vagy egyéb adatokat harmadik személyek jogait vagy jogszabályt sértõ módon (például direkt marketing célokra) használja vagy egyébként a jelen adatvédelmi nyilatkozatban foglalt rendelkezéseket megszegte illetve a Szolgáltatás használata során kárt okozott, az Üzemeltetõ megteszi a szükséges jogi intézkedéseket az okozott kár megtérítése valamint az elkövetõ jogi úton történõ felelõsségre vonása érdekében. Az Üzemeltetõ az ilyen esetekben minden tõle telhetõ segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértõ személy személyazonosságának megállapítása céljából és felelõsségre vonása vonatkozásában.

9. A Nyilatkozat módosítása


Az Üzemeltetõ fenntartja a jogot a jelen adatvédelmi nyilatkozat módosítására.
2010.Május 01.
__________________
Az építkezés egy nagy kaland!
Olasz kémények képgalériája 2012: www.kemenyek.info
sbs nem elérhető  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usShare on Facebook
Válaszol idézettel
Válaszol

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhatsz létre
Válaszokat nem küldhetsz
Fájlokat nem csatolhatsz
A hozzászólásaidat nem módosíthatod

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolvaA pontos idő 22:09 , a GMT +1 időzóna szerint.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright © 2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2
Copyright © 2016 Építkezés Fórum