Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-03-15, 17:42   #7 (permalink)
sbs
Könyörtelen tereprendező :-)
 
sbs avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-03
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
sbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtag
Alapbeállítás re: vizesedik a fal alulról a fürdőszoba és wc mögött

Idézet:
Candy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Egyeltalán mi az ami szivároghat? a kádon kivül.
Nálam megtörtént, hogy a kádlefolyó (kád alatti része) részben el volt dugulva, ezért nem folyt le rendesen a víz, illetve a lefolyó összeeresztéseknél szivárgott (elég rendesen). Ezt sikerült megoldani tisztítással.

Ha a lefolyó csatorna résznél van szivárgás, annak a legtöbbször valamilyen dugulás az okozója, és az így feltorlódó víz lassú leereszkedése okozhatja a szivárgást az illesztéseknél. Ez egy csatornatisztítással, szinte véglegesen megoldható.

Aztán pl tipikus hiba a kádban zuhanyozás. Ha a kád körüli szilikon szigetelés nem jól zár, akkor ahogy a falra locsolódik a víz, egy jó része elcsurog a szilikon mellett pont a kád alá. Egy zuhanyzásnál is már jelentős vízmennyiség kerülhet így a kád mögé/alá, amitől simán átnedvesedik a fal is.
__________________
Az építkezés egy nagy kaland!
Olasz kémények képgalériája 2012: www.kemenyek.info
sbs nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálásak a hozzászólás írójának:
Candy (2013-04-04)