Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-09-11, 19:39   #8 (permalink)
sbs
Könyörtelen tereprendező :-)
 
sbs avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-03
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
sbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtag
Alapbeállítás re: Fürdőszoba csempézés, a régi csempe meghagyásával.

CK:
Azt nem írtad mekkora az a szoba, ahol a 1,5 cm szintkülönbség van. Nem tudom érdemes e vele foglalkozni és nem okoz-e később problémát ha előtte kiegyenlíted. Én minden bizonnyal a padlopont használnám, de nem biztos hogy szakszerű lenne. Szerintem a csemperagasztő nem elég szilárd ahhoz hogy erre alkalmas lenne, de cáfoljatok meg nyugodtan.

Feri:
Na látod, nincs aki megcáfolja. A csempe még a helyén van, de biztos felteszem ide, ha megsérülne vagy elválna a burkolat.
Amúgy azzal kezdtem a topicot, hogy én sem hiszek benne (ha visszanézed), de mivel azt a választ kaptam, hogy sok helyen csinálták már ezzel a módszerrel, áment mondtam rá. Valamint tényleg megnéztem a termék adatlapját és rajta van tényszerűen, hogy MEGLÉVŐ CSEMPÉRE való burkoláshoz is használható.
__________________
Az építkezés egy nagy kaland!
Olasz kémények képgalériája 2012: www.kemenyek.info
sbs nem elérhető   Válaszol idézettel