Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-05-13, 15:36   #1 (permalink)
Böbi
Új tag
 
Csatlakozott: 12-05-13
Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
Böbi Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás Kockaház felújítása

Sziasztok!
Új tag vagyok fórumon, és aljas indokkal csatlakoztam: remélem megkönnyítitek a helyzetemet, és minden kérdésemre választ kapok a döntéshez.
Szegeden élünk kis családommal (2 kicsi gyerek és egy férj) és jelenleg egy belvárosi polgári lkásban lakunk, amibő szeretnénk kertes házba költözni. Tetszik is egy újszegedi kocka ház, amit azonban fel kellene rendesen újítani, korszerűsíteni, de mi ehhez nem nagyon értünk. Sem az anyagi oldalát nem ismerjük, sem a technikákat. Jó lenne olyanokkal beszélni, akik már megjárták a hadak útját e témában, és tudnak hozzávetőleges adatokat, hasznosítható ötleteket adni. Műszakilag felmérettük, és előzetesen annyi tudható, hpogy jó az állapota a háznak, de teljes külső hőszigetelés, fűtés korszerűsítés, villany és víz vezetékek felújítása szükségeltetne, és a belső falak mozgatása nélkül, de némi terület növelés is lenne, amit könnyű szerkezetes megoldással, a tetőhöz nem hozzányúlva szeretnénk megoldani. Ha valakit érdekel, tudok csatolni alaprajzot is, illetve terv ötletet,hogy hogyan képzelnénk el.
Lehet, hogy van olyan gyűjtemény valahol a neten, ami erre a témára szakososdott? Én nem találtam. Bármilyen hozzászólást szívesen veszek! Szép napot Nektek!
Böbi
Böbi nem elérhető   Válaszol idézettel