Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2012-01-19, 08:31   #25 (permalink)
sbs
Könyörtelen tereprendező :-)
 
sbs avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-03
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
sbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtag
Alapbeállítás re: Kombi kazán problémák

Ugyanez volt nálunk is csak kissé másként. Valószínűleg olvastad az azzal kapcsolatos posztomat.

Nagyobb vízszerelés / óracsere esetén általában leeresztik a vizet a házból. A beüzemelés után minden vízvevő helyet légteleníteni kell, hogy a beszorult levegő eltávozzon. Ha van olyan vízszerelési pont, amit nem használsz még és le van dugózva (be nem üzemelt mosdó, stb) akkor fordul elő, hogy a a WC öblítés után a nem használatos szerelvény mögött "megmozdul" a vízszint, igy a kazán azt hiszi hogy kinyitottad a csapot, ezért mindenfélével próbálkozok (nálunk éppen be akarta indítani a gázt a melegvízhez)

Szóval először LÉGTELENÍTS minden vizcsövet a házban, mielőtt szerelőt hívsz. A fali vakdugó légtelenítésénél legyél óvatos, hiszen nyomás alatt lévő vizcsőről beszélünk, ki ne tekerd, csak nagyon lassan és apránként, hogy ha kiszigetett vissza is tudd tekerni azonnal.

Remélem neked is csak ilyen egyszerűen megoldódik a problémád !
__________________
Az építkezés egy nagy kaland!
Olasz kémények képgalériája 2012: www.kemenyek.info
sbs nem elérhető   Válaszol idézettel