Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-02-09, 11:21   #18 (permalink)
Turbyna
Új tag
 
Csatlakozott: 11-01-13
Hely: Szeged
Összes hozzászólás: 16
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 3 köszönetet 2 hozzászólással
Turbyna Van már jó hozzászólása
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Turbyna részére
Alapbeállítás re: Lakberendezés, belsőépítészet

Igen Archicad, de Cinema 4d-vel és Artlantis-szal renderelek. Artlantis sokkal gyorsabb, de a Cinema utolérhetetlen. A végső terveket mindig C4D- vel készítem. Csodálatos képeket készít. Persze megfelelő beállításokkal.
Nem akarok több közlekedési utat kialakítani, ugyanis a gardrób fala egy dekorfal. Üvegpolcos, spotlámpákkal és teljesen eltereli a figyelmet, hogy egyáltalán van valami a fal mögött. Meg össze is húzná az amúgy sem nagy teret. Eszméletlen hangulatot kölcsönöz a szobának, ha csak a dekorfal spotjai világítanak és a polcok megtörik a fényt. Teljesen átalakul a szoba, áthelyeződnek a kontúrok.
Otthonra most tervezek egy térelválasztót, a kis dolgozósaroknak, holnap teszek fel arról is egy képet. Hátha kedvet csinálok másnak is a tervezéshez, vagy csak ötletekkel szolgálok. Már akkor megérte.
De ha valaki lát valami ötletes megoldást, vagy egy szép enteriőrt, linkelje be. Az ötletek mindig jól jönnek.
Gábor, a dekorfal neked is nagyot mutatna. A tévét is elegánsan be lehet építeni. Ha megcsinálod, nem csak két-három napot fogsz ott tölteni, hanem ki sem akarsz mozdulni onnan. Nem beszélve arról hogy, megfelelő színeket választva, a nők magukhoz nyúlnak a látványtól, és a szoba hangulatától.

Utoljára módosítva: Turbyna által : 2011-02-09 11:28
Turbyna nem elérhető   Válaszol idézettel