Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2011-02-03, 14:59   #4 (permalink)
Gábor
Szakember
 
Gábor avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-12
Hely: Budapest - Nyíregyháza
Összes hozzászólás: 829
Kiosztott köszönetek: 35
Begyũjtött 68 köszönetet 65 hozzászólással
Gábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt már
Üzenetküldés MSN-en keresztül Gábor részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Gábor részére
Alapbeállítás re: Radiátor méretezés

Úgy látom, hogy annyi hozzászólásom van, hogy a fórumot az én nevemmel párosítják! Ez tévedés, a fórum SBS barátomé, de a segítséget mindannyian szolgáltatjuk! Vagyis aki ért hozzá! Ezért a megszólítás legyen inkább kedves fórumtagok!

Nem tudom, hogy mennyi pénzt szánsz radiátorokra, de találtam egy honlapot, ahol engem a padlóradiátorok fogtak meg! Én pl kifejezetten utálom a fali radiátorokat. Egy idő után kimennek a divatból, meg szerintem csúnyák a falon. Jelenlegi házamban is próbálom majd elrejteni...

ITT A HONLAP ELÉRHETŐSÉGE

Na akkor beszélgessünk a dolgokról! Ha megnézzük a padlóradiátorokat, biztos, hogy utólagosan többletköltségeket von maga után. Az egészet el kell rejteni, be kell építeni a padlózatba, igazából biztos, hogy költségesebb, mint a radiátor csere, de szerintem sokkal szebb a vége... Még én is gondolkodom ebben a házban, hogy ilyet tegyek, de lehet, hogy már nem nagyon fogom bolygatni. Ezen a honlapon minden radiátor fűtőértéke fent van!

Második dolog a kazán!

Én amikor itt kazánt tettem be, kb 5 kw-al többet számoltam rá és így ideális kazánt tudtam venni. Az enyém 5 tagos öntöttvas, bár mostanában már ritkán használom.

Itt egy link pár kazánról
Gábor nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálásak a hozzászólás írójának:
sbs (2011-02-03)