Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-05-17, 13:36   #11 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Figyelem! re: TAJ kártya csere 2016.Jegy ellenőr!

Nagy ellenőrzés volt ma a helyi buszjáraton!Szerencsétlen női utas NEM írta rá bérlete számát az aktuális bérletkártyájára! Ebből lett aztán akkora patália a járművön, hogy nem lehetett kimaradni belőle. Két megálló után leszálltak a szemben álló felek, mivel az utas megérkezett az úti céljához.Az ellenőr szerint "Szabálysértést követett el az utas", az utas próbálta igazát bizonyítani, igazolni, hogy Ő nem csaló gazember, elfelejtette ráírni vásárlás után a bérlete számát. De a Szabály, az Szabály! Mondta az ellenőr kérlelhetetlenül!
Hogy mi lett a vége, miután leszálltak, nem tudni! ??? Legalább csend lett a buszon!!! Meg szűnt a " Cirkusz" !
A pénztáros is ráírhatná a számot, amikor eladja a jegyet!De az ellenőr is , ha már ekkora probléma ez, és sikerült ilyet találnia!Valamikor nem volt ennyi ellenőr, és messziről fel lehetett ismerni az egyenruhájáról! Igaz a jegyek is fillérek voltak, nem 300-400 Forintok, és volt gyerekjegy is!
Nálunk már kerékpárra cserélték sokan a bérletüket, sokszor üresen járnak a járművek, Az ünnepek alatt láttam teljesen üres csuklós buszt is rohangálni, megállás, és utasok nélkül!Nem GARÁZS MENET volt!
A kerékpárosoktól meg a gyalogosok félnek, és ugrálnak jobbra-balra, nehogy útjukba kerüljenek!Tömegközlekedünk!
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel