Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-07-16, 16:02   #1 (permalink)
djarni
Törzsvendég
 
Csatlakozott: 11-03-03
Összes hozzászólás: 105
Kiosztott köszönetek: 18
Begyũjtött 16 köszönetet 15 hozzászólással
djarni Vannak jó hozzászólásaidjarni Vannak jó hozzászólásai
Alapbeállítás Hirdesd meg szolgáltatásod ingyen vagy pénzért!

Kedves Szakik, Szolgáltatók és Cégek!

/ Hirdesd meg szolgáltatásod ingyen vagy pénzért! /

Egy ajánlatra szeretném felhívni a figyelmeteket. Az ajánlat a fórum tulajdonos engedélyével és ajánlásával kerül most ide.

Felállítottam egy honlapot (nem most, korábban), ami építkezési témákkal, cikkekkel, szolgáltatókkal foglalkozik. A honlap különlegessége, hogy a domain 2001 óta létezik (idős, koros), ez idő óta mutatnak rá szintén idős linkek (egyetemi oldalról), továbbá PageRank értéke 4.

Ezen paraméterek jelenléte azt a kellemes tulajdonságot hozza magával, hogy magas bizalommal rendelkezik a honlap, így egy megfelelően és szakszerűen létrehozott cikk / bemutatkozás, melyben egy adott linket (vagy linkeket) helyezünk a megrendelő cég weboldalára, látogatókat, bizalmat és erős linket hozhat az adott cég oldalának számára. Felfogható egyfajta PR cikknek is a történet.

Ez tulajdonképpen tehát egy prémium link lehetőség, melyet bárki igénybe vehet, ha tagja ennek a fórumnak (tehát a lehetőséget csak fórumtagok számára ajánlom fel), és rendelkezik építkezés témájú weboldallal.

A prémium ajánlatot 2 lehetséges módon lehet igénybe venni:

Ingyenes lehetőség

Megírsz egy minimum 1200 karakteres, érdekes és hasznos, hírértékű cikket építkezés témában. Ebben a cikkben szerepelhet a link (maximum 1), bármilyen módon. A cikk végén forrásként, vagy kulcsszavasan a szövegkörnyezetben, banner formájában a cikkben, stb.. A cikk tartalmazhat szöveget, képet, videót, elérhetőséget, stb.

Az ingyenesség feltétele továbbá az, hogy amelyik weboldalt linkeljük a cikkben, annak a főoldalára szükséges kihelyezni egy bannert, mely erre az építkezés témájú weboldalra mutat, teljes értékű, kattintható hivatkozásként. Ebben az esetben a cikkben található elérhetőségek, linkek mindaddig szerepelni fognak, míg a banner is megtalálható az adott cég weboldalának kezdőlapján.

Fizetős lehetőség

Nem szükséges a banner kihelyezése, és a cikkben maximum 4 darab, különböző link is elhelyezhető, melyek főoldalra, vagy aloldalalakra, esetleg (ha van) a cég másik weboldalára mutathatnak.

Ebben az esetben a cikket is mi írjuk (egy erre szakosodott újságíró), így semmi teendő nincsen, csak megmutatnod a weboldaladat és / vagy a link(ek)et, amit szeretnél.

Ára: 5.000 Ft / megjelenés + 1.250 Ft / cikkírás, összesen: 6.250 Ft.
A teljesítésről névre szóló számlát állítunk ki.

A cikkek a honlapon mindaddig ott lesznek, amíg az él. Egyébként pedig nem szándékozom „bezárni” a honlapot.

Az ajánlat kizárólag az első 10 teljesítésig vehető igénybe, melybe együttesen beletartozik az ingyenes és a fizetős verzió egyaránt. Ha tehát elfogy a keret, akkor nincs további lehetőség.

Érdeklődés és megrendelés az alábbi e-mail címen: info kukac katalogusa pont hu

Üdv.: Arni
__________________
Feltöltésben: Építőipari Kisokos
djarni nem elérhető   Válaszol idézettel
Hálásak a hozzászólás írójának:
sbs (2013-07-19)