2010-06-09, 13:41 | #1 (permalink) |
Szakember
|
HomlokzatiHőszigetelés.hu - a szigetelések szakértője!
Sziasztok!
Üdvözlök mindenki a téma látogatói között! Cégünk leginkább a hőszigetelések kivitelezője, de természetesen anyagbeszerzéssel is foglalkozunk! Termékeink között megtalálható minden szigetelőanyag, és a nyílászárók beszerzése sem jelent problémát! A közeljövőben egy online webshoppal is szolgálunk, addig itt a fórumon, vagy a honlapunkon keresztül lehet érdeklődni! Link az aláírásomban! |
2012-07-13, 19:33 | #2 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
|
re: HomlokzatiHőszigetelés.hu - a szigetelések szakértője!
Tisztelt Címzett!
Most épitkezünk Porotherm 44 hs téglából. Erre 8 cm grafitos hőszigetelést rakunk. A lábazati szigetelést ( xps 5cm-es) feljebb tolhatom e a lábazat (zsalukő, kiegyenlítőbeton) magasságától az első tégla sor tetejének magasságáig. Jelent e ez valamilyen problémát hővezetés,hőszigetelés, hőhíd képződés tekintetében? Köszönöm |
2012-07-13, 20:22 | #3 (permalink) |
Építész
|
Mivel úgy látom Gábor mostanában nagyon elfoglalt, válaszolok én a neki címzett kérdésre:
Gyors számítás alapján a grafitos változat U értéke 0,193, az XPS-é 0,235, belső felületi hőmérsékletek pedig -15°C esetén 19,0°C, illetve 19,2°C. Ekkora különbség nem okoz gondot. Szubjektív véleményem viszont, amit itt már néhányszor kifejtettem, hogy a modern falazatokra nem szeretem feltenni egyik PS lapot sem.
2013-04-25, 05:41 | #4 (permalink) |
Szakember
|
Az én véleményem szerint nem fog gondot jelenteni a feljebb tolás! Igazából az xps főként vízzárásra való! Nagyon sok háznál a gyakorlatban lejjebb szokták ezt tenni! Miért? Mert az xps kétszer drágább
Elnézést kérek mindenkitől, hogy nem tudtam válaszolni! Mostanában úgy próbálom szervezni a napjaimat, hogy 15-20 percet rátudjak szánni a fórumra! |
2024-01-20, 10:05 | #5 (permalink) |
Fórumtag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 4
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
|
Szia Gábor!
Megnéznéd ezt a webáruházat, hogy hogyan tetszik? Szerintem sok hasznos dolog van ott. Hőszigetelő rendszer webáruház |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|