![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
Szakember
|
![]()
Hőszigetelő tevékenységünkhöz szakembereket keresek országos szinten. Szerencsénkre a honlapunknak köszönhetően már nem csak Budapest és Nyíregyháza környékéről keresnek meg bennünket, hanem az ország többi részéről is. Az a baj, hogy sok Miskolci és egyéb számunkra elérhetetlen helyeken úgy felnyomnánk a saját kivitelezői árainkat a szállítások miatt, hogy esélytelenek lennénk a munkákra.
Most azért fordultam a fórumhoz, hogy pár kivitelezővel az országból, tényleges igazi kivitelezői és építőanyag kereskedelmi hálózatot tudjak kialakítani. Kötelező:
Minél többen jelentkeztek, annál jobb, Budapesten már nem hiszem, hogy tudok felvenni embert. Köszönöm! |
![]() |
![]() |
Hálásak a hozzászólás írójának: | nagyzsozso (2017-01-10) |
![]() |
#3 (permalink) |
Szakember
|
![]()
Hehe!
A munkavédelem rám eső részét megpróbálom betartani. Nekem vállalkozónak csak a munkavédelemhez kötelező kellékeket kell biztosítani, illetve az elsősegélynyújtáshoz is lehetőséget kell biztosítanom. Hogy a munkások fején már rajta van-e a védősisak, az nem az én felelősségem, a büntetést sem én fogom kapni tudtommal. Ennyit várok el én is másoktól! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
![]()
Ha valakinek szüksége lenne rá:
Minőségi kőműves vállal külső-belső szigetelést (polisztirol-kőzetgyapot), Schiedel-Leier kémény rakást papírral, komplett szerkezetkész házépítést (brigáddal is), burkolást, egyéb kőművesmunkákat, a Dunakanyarban Szobtól Budapesttig bezárólag. Kláb János 30-233-1914 Üdv és éljenek a megbízható szakemberek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 6
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
![]()
Üdv mindenkinek!
Az adott témakörben keresek szakembert. A munkavégzés helye: Kakucs, egy épülő szerkezetkész házhoz. Akit érdekel, írjon a kovacs.mariann86@gmail.com címre és elküldöm a terveket. FIGYELEM! Referenciát fogok kérni! Köszönöm: Pandur Gáborné Mariann |
![]() |
![]() |
![]() |
Címkék |
hőszigetelés, szakember, szigetelés |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|