![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
Tag
Hely: Budapest és Zala megye
Összes hozzászólás: 85
Kiosztott köszönetek: 12
Begyũjtött 11 köszönetet 10 hozzászólással
![]() ![]() |
![]()
Tudja valaki, hogy a passzív ház tervezéshez kell-e valami külön minősítés az építész jogosultságon felül?
Vagy elég a PHPP program ismerete és tanfolyamok, saját magam képzése? Másik kérdés, hogy tud e valaki a közeljövőben ezzel a témával kapcsolatosan előadásról, konferenciáról? Előre is köszi a válaszokat.
![]() |
#2 (permalink) |
Építész
|
![]()
Úgy tudom, hogy ha Darmstadti minősítést akarsz az épületnek, akkor kell a tervezőnek is. Egyébként nem.
Minősítés ügyében erről az oldalról tudok: Passzívház Szaknévsor
Hálásak a hozzászólás írójának: | zotya78 (2011-03-21) |
![]() |
#3 (permalink) | |
Tag
Hely: Budapest és Zala megye
Összes hozzászólás: 85
Kiosztott köszönetek: 12
Begyũjtött 11 köszönetet 10 hozzászólással
![]() ![]() |
![]() Idézet:
Köszönöm a segítséget. Sok hasznos dolgot találtam ezen az oldalon. ![]()
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Múltkor már irtam a passzív ház fórumról, ami nagyon sok hasznos (tényleg) infót tartalmaz: Passziv.net Fórum - Powered by passziv.net
Érdemes átnézni, főleg a passzív ház rétegrendek nagyon érdekes olvasmány annak aki erre készül: Energiatakarékos házak adatlapjai - Passziv.net Fórum
![]() |
#5 (permalink) |
Szakember
|
![]()
Elég komoly oldal, csak ott a kivitelezőket vmiért nem szeretik
![]() Én is regisztráltam, de vhogy nem találom az ott lévőkkel a közös hangsúlyt ![]()
![]() |
#6 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Igen, ott szinte csak magánépíttetők vannak, én is regisztráltam. De ne is törödj vele.... a "melósoknak" itt a helye nálunk
![]()
![]() |
#7 (permalink) |
Szakember
|
![]()
Azért is van itt már 101 hsz-m, ezzel 102
![]() ![]() És a helyért megy egy népszerűségi pont is ![]() ![]()
Hálásak a hozzászólás írójának: | sbs (2011-03-21) |
![]() |
#8 (permalink) | |
Új tag
Összes hozzászólás: 10
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 3 köszönetet 3 hozzászólással
![]() |
![]() Idézet:
A belinkelt Szaknévsor működési és nyilvántartási elveit nem ismerem, de az biztos, hogy ez egy tisztán itthoni kezdeményezés, amely független Darmstadti anyaintézménytől. (A tervezők nemzetközi adatbázisa elérhető a passivhausplaner.eu oldalon, és ott külön a magyar illetőségűekre is rá lehet keresni) |
|
![]() |
![]() |
Hálásak a hozzászólás írójának: | istvan62 (2012-01-16) |
![]() |
#9 (permalink) |
Új tag
Hely: Siófok
Összes hozzászólás: 12
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
![]() |
![]()
Üdvözöljük,
Cégünk profilja a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos, konzultáció, elemzés, szakmai és pályázati tanácsadás a következő területeken: Napelemek, Kollektorok, Szélgenerátorok, Hőszivattyúk, Világítástechnika, Fűtéstechnika és Szigetelés technika. A Nap-Szél-Föld Tanácsadó irodánk profilja e mellett a kezdeti konzultáción túl, a pályázatokban való támogatás, a kivitelezéshez és üzemeltetéshez kapcsolódó folyamatok koordinálása. A megújuló energiaforrások komplex kiaknázáshoz a szaktudásunk mellett, a legmodernebb műszaki megoldásokat vesszük segítségül piacvezető partnereinken keresztül. Legújabb 2 termékünk, rendszerünk: 1. LOGITEX – Napelemes bojler - „Vízmelegítés és áramtermelés napelemmel” 2. HOFATEX - „Természetes hő- és hangszigetelés fagyapottal” Cégünk, a JKH Nagyker Kft kiállítóként részt vesz a 2012-es Construma 31. Nemzetközi építőipari szakkiállítás ENEO részlegén. Örömmel vennénk, ha felkeresne bennünket a D-pavilon 301A standján, ahol prezentáljuk a 2 új rendszert. Ha felkeltettük érdeklődését és szeretné megtekinteni termékeinket, emailes jelentkezése esetén 1 db ingyen meghívót küldünk Önnek a Construma szakkiállításra, mely 2012. április 18-22 között lesz. Kérjük forduljon hozzánk kérdéseivel: JKH Nagyker Kft Megújuló Energiák Divízió ujenergia@jkh.hu www.jkh.hu |
![]() |
![]() |
![]() |
Címkék |
passziv ház tervezés, passzív házak, tervezés |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|