![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kétségkívül a legjobb választások egyike a tömörfa bejárati ajtó. Természetes anyaga, időtálló szerkezete, minőségi megmunkálása miatt választják sokan ezt a típusú bejárati ajtót, szemben a műanyag bejárati ajtókkal.
Nézzünk pár példát kifejezetten a tömörfa ajtók világából: De valóban jobbak ezek a tömörfa ajtók, a modern műanyag társaiknál?
![]() |
#3 (permalink) |
Törzsvendég
Hely: Szeged
Összes hozzászólás: 358
Kiosztott köszönetek: 33
Begyũjtött 19 köszönetet 17 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
![]()
nagyopn nagyon jó a téma találtam az 1ik honlapon 1 olyat amilyet én szeretnék, bár ezen nincs +szárny ahogy éán valólyában megálmodtam ez a neve: Bánfa tükrös vagyis szinte az egész ajtó üveges ami megoldaná az eélőszobám ablaknélküliségét, és ez nekem nagyon jól jönne a+ szárny vagyis 140 széles lenne az egész bejárati ajtó, az pedig ha bármi nagy dolgot veszek könyedén behozom a +szárny kinyitásával, és ez a + szárny is telibe van üvegezve vagyis még több fény erre a Bánfa nevezetüre nemtaláltam árat valaki tud segíteni...
és még 1 kérdés a sima napsugaras vagyis az "N" típusú drágább mint 1 barkácsáruházban, anyival többet is tud? vagy ugyanaz lehet? közben elküldtem 1 árajánlat kérést is ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
![]()
Csak nem valami ilyen ajtóra gondoltál:
![]() esetleg erre? ![]() Érdekes ez a Bánfa, mintha nem lenne saját weboldaluk, az ajtókat csak viszonteladóknál találtam én is. A szárny kinyitását nem tartom olyan fontosnak. Szerintem kevés olyan dolog van amit egy normál ajtón keresztül nem lehetne bevini, hacsak nem zongoratermet nyitsz otthon :-)
![]() |
#5 (permalink) |
Törzsvendég
![]() ![]() ![]() |
![]()
noh sikeresen eltaláltad kedves sbs
![]() ez az ajtó az üvegezés miatt teszik nagyon. sok üveg a +szárny is emiatt kellene nekem, a sztela névre hallgató kicsit modernebb szebb számomra vízszintes üvegezés és 1 ugyanilyen üvegezett+szárny, nagyon szép, a tikurilla márkát ajánlotta a főnőkasszonyom, hisz ezt nem kell minden évben újrakenni, az ára is jóval magasabb ajólismert sadolin, vagy az olasz milesi lakkokénál,ezalá 1 pácot tuti betolnék ha nemkapok szép színre kikevert lakkot ![]() ami a zongoratermet illeti ![]() a + szárny a fény miatt és a praktikusabb, kényelmesebb pakolás miatt mindenképp nyerő ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
![]()
Ezen tényleg nincs mit vitázni... ha a szélességéből adódóan beépíthető, akkor remek választás ez a dupla szárnyas bejárati ajtó!
![]() |
#7 (permalink) |
Törzsvendég
![]() ![]() ![]() |
![]()
azonban visszatáncolnék, mondhatni a te "unszolásodra" ha rád kenhetem, valójában mérlegelek, 1 ablakot is vennem kell a konyhába 1 új nyilászárót szeretnék betenni a fény miatt emiatt le kell tennem a nagy igényeimről, vagyis lehet 1 egyszerű normálméretű mezei ajtó lesz vagyis nem 140 széles, hanem a normál aminek nem tudom a méretét :$
persze a sok üvegezett felületből nem szeretnék engedni a fény miatt! +fából szeretném kérdés hogy találok e itt délalföldön elfogadható árban valami gyártót vagy marad a barkácsáruház! EBBEN KÉRNÉM A FÓRUM SEGÍTSÉGÉT az ablak és az ajtó cserélyét április május környékére tervezem , hogy bőven kimenjünk a fűtésszezonból, esetleg ha 1-2 napig vagy hétig eltolódna a munkám miatt a beépítés, bontás stb... tehát szimpla ajtót veszek hogy jusson másra is ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 (permalink) |
Törzsvendég
Hely: Szigetszentmiklós
Összes hozzászólás: 66
Kiosztott köszönetek: 2
Begyũjtött 12 köszönetet 10 hozzászólással
![]() ![]() |
![]()
Érdekes ez a Bánfa, mintha nem lenne saját weboldaluk, az ajtókat csak viszonteladóknál találtam én is. A szárny kinyitását nem tartom olyan fontosnak. Szerintem kevés olyan dolog van amit egy normál ajtón keresztül nem lehetne bevini, hacsak nem zongoratermet nyitsz otthon :-)[/QUOTE]
Beltérre nagyon jók gombaölővel és lazúrral kétsoron átkezelve jók de homlokzati nyílászárónak valami komolyabb illik, tartósságban, anyag minőségben, felületkezelésben és vasalatban is, feltéve hogy nem csak a nagyi bringáját tartják mögötte. ![]() Ezek itt a fotókon eléggé "látogató" invitáló kivitelek. |
![]() |
![]() |
![]() |
Címkék |
ajtó, fa ajtó, tömörfa ajtó |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|