Építkezés Fórum

Építkezés Fórum (http://epitkezes.forum.hu/)
-   Mindenféle érdekesség (http://epitkezes.forum.hu/mindenfele-erdekesseg/)
-   -   " Égi hangok?"Hétfőn este történt (http://epitkezes.forum.hu/mindenfele-erdekesseg/1503-quot-egi-hangokquothetfon-este-tortent.html)

Loggi 2016-01-27 23:33

" Égi hangok?"Hétfőn este történt
 
Hétfőn este történt velem, hogy botorkáltam hazafelé, fáradtan vonszoltam magamat a megszokott rövidített úton, és már a házunkkal szembeni járdáról akartam lelépni, szabálytalan helyen, amikor az ( égből ) az alábbi üzenet érkezett:
Ember! Menjen vissza a lámpához, és ott haladjon át az úttesten! 2x3 sávos körutacska ez, de a lámpa vissza kb. 300 m gyalog.Nem mertem visszafelé elindulni, de a körúton átmenni sem!Inkább előre mentem kb. ugyanennyit a következő lámpáig, ott keltem át szabályosan, ahogy megvan írva, a zebrán!
Először azt hittem, hogy álló autóból figyelnek, vagy felszereltek valami kamerát.A hang irányát nem tudtam megállapítani, olyan volt mintha az Égből jött volna?Rossz az irányhallásom.El lehet képzelni ezt a szitut!
Valószínű kocsiból szóltak rám az illetékesek, menet közben. Jót akartak nekem, vigyáztak rám! Köszönöm, és azt is, hogy nem könnyítették meg az üres zsebemet!A záró vonalat sem lenne szabad átlépni járművel itt, ez is szokott probléma lenni újabban. Jó lesz vigyázni!


A pontos idő 08:09 , a GMT +1 időzóna szerint.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright © 2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2
Copyright © 2016 Építkezés Fórum