2016-11-07, 21:30 | #1 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 5
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
|
kenderhaz
Angliaban elek es itt ismerkedtem meg a kenderhazzal.ez otthon meg nagyon uj,eppen csak megkapta az engedelyt.ha valakit erdekel szivesen irok rola
|
2016-11-14, 06:55 | #2 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
|
re: kenderhaz
Nem is hallottam még róla, de most gyorsan utána néztem. Szóval ÖKÓ, meg energiatakarékosság, meg környezetbarát szavak a fő jellemzők a jelenlegi első ilyen jellegű oldalon: www.kenderhaz.hu és a KENDERBETON
"A kenderbetonból könnyen és gyorsan lehet építkezni, ráadásul kiemelkedő hőszigetelő tulajdonsággal bír, hisz ez utóbbi tulajdonsága még a hagyományos üveg- és kőzetgyapot hőszigeteléseken is túltesz. Mivel a kenderrostból készülő hőszigetelő anyagok jelentősen kisebb energia-befektetéssel készülnek, az építkezések környezeti terhelését is jelentősen mérsékli. A kender építőanyagként a legkorszerűbb bio-passzívházak építéséhez, de a régi épületek hőszigeteléséhez is használható." Természetesen szívesen olvasunk róla ha személyes infód/tapasztalatod van vele.
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|