Építkezés Fórum

Építkezés Fórum (http://epitkezes.forum.hu/)
-   Megújuló energia (http://epitkezes.forum.hu/megujulo-energia/)
-   -   Napelemek családi házaknak (http://epitkezes.forum.hu/megujulo-energia/1464-napelemek-csaladi-hazaknak.html)

Gsenapelem 2015-10-16 14:25

Napelemek családi házaknak
 
A napelem jelene és jövője a magyarországi háztartásokban

Cégünk, eddigi tapasztalatai alapján úgy látja, hogy bár még mindig a környezettudatos cégek állnak az első helyen a megújuló energiaforrások felhasználásában egyre jobban kirajzolódni látszik az a trend, hogy az állami támogatásoknak köszönhetően az önkormányzatok egy része is elköteleződött a napenergia felhasználása mellett. Mégis a legnagyobb fejlődés az energiatudatos életvitelhez a háztartásokban tapasztalható, mivel egyre több ember látja meg a napelemes rendszerek telepítése adta előnyöket.
A háztartások - pályázati támogatások hiányában - saját tökéből finanszírozzák napelemes rendszereiket, melynek költségei ugyan nem elhanyagolhatóak, azonban a hosszú távú befektetés viszonylag hamar megtérül, átlagosan 9-10 éves megtérülési időről beszélhetünk.
Ez elsőre ugyan soknak tűnhet, de ha egy banki befektetéshez viszonyítjuk, ami maximum 3-5% körüli kamatot nyújt, addig Greensys napelemes rendszerei 10-12%-os kamatozású befektetést biztosítanak Ön és családja számára.

A napelemes rendszernél tehát egy kézzel fogható terméket kap, ami a telepítés utáni naptól már folyamatos havi megtakarítást hoz, és az energia ár növekedésétől sem kell többé tartania. Mivel ügyfeleink a megspórolt pénzüket egy biztos befektetésben szeretné tudni, ezért ennek érdekében kizárólag csak magas minőségű anyagokat használunk és személyre szabott, különös gondossággal megtervezett napelemes rendszereket építünk. Mi a Greensys-nél, már a cég indulásától kezdve azon fáradozunk, hogy a magas minőséget képviseljük, mind a dupla garanciás napelemeinkkel mind az általunk legjobbnak tartott ABB inverterekkel.

http://gsenapelem.hu/userfiles/image...napelem_hr.jpg

sbs 2015-10-19 11:03

re: Napelemek családi házaknak
 
Végre egy jó reklám bejegyzés :-)
Sajnos nekem még mindig az a bajom a napelemmel, hogy aránylag sokára térül meg, szóval nem az átlagember számára van kitalálva. Pedig pont ezzel lehetne környezettudatossá tenni a világot hogy mindenki számára elérhetővé válnának ezek a technológiák. De legyünk optimisták hogy megérjük mi még ezt... szóval köszönjük az infót


A pontos idő 20:15 , a GMT +1 időzóna szerint.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright © 2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2
Copyright © 2016 Építkezés Fórum