Építkezés Fórum   Hofstadter Tüzép Schiedel és Leier kémények - Hofstadter Építoanyag Centrum Kft. Szaniter - Hofstadter Építoanyag Centrum Kft. Nyílászárók - Hofstadter Kft. Beltéri ajtók - Áron Ház Kft. Mixerbeton - HODA Beton Kft. Lájkolj a Facebookon! Kövess a twitteren!

Vissza   Építkezés Fórum > Építkezés fórum gépház > Közlemények

Válaszol
 
LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2010-05-13, 14:47   #1 (permalink)
sbs
Tereprendező
 
sbs avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-03
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.589
Kiosztott köszönetek: 538
Begyũjtött 190 köszönetet 169 hozzászólással
sbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtag
Alapbeállítás Fórumhasználat alapszabályok

Kedves Fórumozó!
Legyél akár csak egy építkezni vágyó halandó, vagy az építőiparban dolgozó szakember, vagy kereskedő, kérlek tartsd be a fórum etikettjét. Legyél nyitott és segítőkész. Segíts azoknak akiknek erre szükségük van, meglátod ez majd meghozza az elismerést számodra.

Van néhány alapszabály ami kifejezetten erre a fórumra vonatkozik:

1. A hozzászólások minimális hossza 26 karakter.

2. Aláirás használatára a 25. hozzászólásod után leszel jogosult.

3. Az aláirásodban 1 db azaz egy darab linket helyezhetsz el, amely kizárólag építkezés témájú weboldal lehet. (ez elég tág fogalom, gondold el esetleg hogyan kapcsolódhat a TE oldalad a témához)

4. Minden SPAM-nek minősülő hozzászólás esetén először figyelmeztetést kapsz, majd ha továbbra se tudsz az itt kialakítandó (kialakult) normáknak megfelelően fórumozni ki leszel tiltva.

5. A hozzászólásaidban bátran helyezz el 1 db kifelé mutató linket amennyiben az szorosan kapcsolódik a témához és az építkezéssel kapcsolatos.

6. Amennyiben több időt szeretnél velünk tölteni, kérlek mutatkozz be itt: epitkezes.forum.hu/bemutatkozas/ . Mondj egy pár szót magadról az érdeklődési körödről és hogy mely terület tartozik esetleg hozzád az építkezéssel kapcsolatban (köműves, kereskedő, stb)

7. A fórum már most KERÜLNI KÍVÁN minden nyilvános ÁRAJÁNLAT közlést és ÁRVERSENYRE buzdítást. Ezért kérünk mindenkit, hogy az esetleges árajánlatait kizárólag PRÍVÁT ÜZENETBEN jutassa el az árajánlat kérőhöz. Fenntartjuk a jogot arra, hogy amennyiben nyilvánvalóan nyilvános árverseny kezdődne bármelyik területen, az adott témát LEZÁRJUK és/vagy TÖRÖLJÜK!

Tag felfüggesztése - rossz hírben való feltüntetés miatt

Szeretném ezúton is felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy MAGÁNSZEMÉLYEK vagy CÉGEK nevesített rosszhír keltése miatt először javítjuk a bejegyzést, majd a tevékenység folytatása után 7 napos felfüggesztés, illetve végleges kitiltás jár.

Természetesen együtt érzünk mindenkivel, legyen akár magánszemély, akár cég, akivel valamilyen kisebb, vagy nagyobb negatív dolog történt, átverés áladozata lett, de ez önnmagában nem jogosít fel senkit hogy egy nyilvános fórumon ezt publikálja a MÁSIK FÉL MEGNEVEZÉSÉVEL, még akkor sem ha biztos az igazában.

Nyitottak vagyunk a történetek megismerésében és kitárgyalásában, szívesen adunk tanácsokat, partnerek vagyunk abban hogy megbeszéljük a történéseket, de csakis NÉVTELENÜL. Nézzük hát miért is:

1. Nem ismerjük a másik fél álláspontját.

2. Nem lehetünk biztosak a történet valódiságában, sajnos sokszor hallottunk már a szándékos rosszhír keltésről, pusztán üzleti érdekek, vagy a versenyhelyzet miatt.

3. Az Építkezés Fórum magánkezdeményezés, nem áll mögöttünk sem szervezet, sem jogorvoslati hátteret biztosító személy.

4. Fórumunk alapvetően optimista beállítottságú (milyen ember az aki belevág egy építkezésbe) és elsősorban a pozitív energiákat kívánja sugározni!

Természetesen van arra mód hogy megosszátok egymás között a kérdéses MAGÁNSZEMÉLYEK, CÉGEK neveit, de csakis a háttérben, a nyilvánosság kizárása mellett. Erre való a PRÍVÁT ÜZENET, illetve még szerencsésebb, ha ez a saját levelezőrendszereiteken keresztül történik meg.

Ezúton is kérek mindenkit, aki ilyen jellegű bejegyzést találna, ami elkerülné a figyelmemet azonnal jelezze Prívát Üzenetben.

Kérlek tartsd be ezeket az alapszabályokat és használd örömödre ezt a fórumot.

2010.Május
__________________
Az építkezés egy nagy kaland!
Olasz kémények képgalériája 2012: www.kemenyek.info
sbs nem elérhető  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usShare on Facebook
Válaszol idézettel
Válaszol

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhatsz létre
Válaszokat nem küldhetsz
Fájlokat nem csatolhatsz
A hozzászólásaidat nem módosíthatod

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolvaA pontos idő 23:03 , a GMT +1 időzóna szerint.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright © 2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2
Copyright © 2016 Építkezés Fórum