2012-10-01, 20:19 | #1 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
|
Bauaufträge in Deutschland
Guten Tag
ich vermittle Bauaufträge, und bin auf der Suche nach ungarische Baufirmen mit deutschsprachigem Polier, die in Deutschland als Nachunternehmer *für Rohbauten/Hoch- und Industriebau arbeiten wollen und in Deutschland schon Erfahrungen gesammelt haben. *Die Bezahlung erfolgt pauschal oder über Leistungsverzeichnis. Mit freundlichen Grüßen Bauvermittlung Michaela Rahner -Geschäftsführung- 0049-15739600880 Mobil bauvermittlung@gmx.de |
Hálásak a hozzászólás írójának: | sbs (2012-10-06) |
2012-10-06, 19:24 | #3 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
|
re: Bauaufträge in Deutschland
A google fordítóból (mivel én sem tudok németül):
------------------------------------------------------------------- tanítok munkálatokra, és keresem a hazai építőipari cégek a képzett művezető, akik szeretnének dolgozni, Németországban egy alvállalkozó a Rohbauten/Hoch- * és ipari építkezés és már tapasztalatokat szerzett Németországban. * Fizetni átalánydíjas vagy az előírásoknak. ------------------------------------------------------------------- Magyarosítva: Betanított munkásokat és művezetőket keresnek németországi munkára. Az alvállalkozó a "Rohbauten/Hoch" amely már tapasztalt építőipari vállalkozás. Fizetés az előírásoknak megfelelő általánydíjban, gondolom ez lehet napi/heti/havidíj is. Jelentkezni a megadott elérhetőségeken lehet. ------------------------------------------------------------------- Remélem nem értettem teljesen félre... egy szót sem tudok németül :-) Sehr geehrte bauvermittlung: Die Registrierung ist nur in deutscher Sprache möglich? Es ist notwendig, Deutsch zu sprechen? Megkérdeztem, hogy németül kell-e jelentkezni és szükséges-e a német nyelvtudás. Krisz fiam, itt a lehetőség, hogy párezer euróval legyél gazdagabb havonta!
2012-10-06, 19:57 | #4 (permalink) |
Építész
|
Ehhez csak azt tenném hozzá, a "deutschsprachigem" alapján, hogy németül beszélő embereket keresnek. Bár én sem tudok németül. Igaz, lehet, hogy a hozzászólás már eleve szűrő, aki megérti jelentkezhet.
2012-10-09, 21:10 | #6 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
|
Ez minden bizonnyal így van. Azért feltettem a kérdést, mivel egy ismerős úgy dolgozik kint hogy egy szót sem tud németül.:-)
|
|