2015-09-12, 21:03 | #1 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 25
Kiosztott köszönetek: 13
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
|
Tereprendezés
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni(ismét): Enyhén lejt a kertem a háztól.Szeretném ezt a részt "kiegyenesíteni"/feltölteni,de a feltöltésnél a feltöltendő oldalon a szomszédomnak a kerítés-lábazata előbb véget ér,mint a feltöltendő magasság. természetesen egy egészséges lejtést hagynék a háztól. Ki mivel és hogyan oldaná meg,hogy a feltöltés ne bukjon át a szomszédhoz? -önteni egy betoncsíkot a megfelelő magasságban? -magasabb zsalukővel kirakni,ebbe még ültetni is lehetne...? Csatolok egy fotót: Köszönöm ÜDv Zsolt |
2015-09-21, 08:51 | #3 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
|
re: Tereprendezés
Igen vagy egy lépcsőzetes megoldás. Én semmiképp nem húznám vízszintbe a kerítésig az egészet.
Pl. a kerítés mellett meghagyott kisebb virágágyás beépítve is jól el fogja takarni, azt a különbséget, ha odáig betonozol. Viszont nekem sokkal jobban bevált a murvázás ekkora területen. Én szeretem a maga hátrányaival is (pl gazolás. De ez előtt is természetesen vízszintbe hoznám a talajt egy talajegyengetéssel.
2017-12-31, 13:18 | #4 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
|
re: Tereprendezés
Sziasztok!
Tereprendezésből megmaradt kb. 200m3 föld. Valakinek kell esetleg? Telekfeltöltésre is alkalmas,illetve termőnek is ajánlom, mivel régi szőlős területről van. Helyileg Veseregyházon van. |
Címkék |
kert alakítás, kertrendezés, terep egyengetés, tereprendezés |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|