2010-09-10, 22:07 | #12 (permalink) |
Szakember
|
re: Képzések
Jövőhéten fognak megérkezni a tanszereim. Gondolom ez még csak a kezdet. Rotring csőtoll 10500 Ft (szinte beszer áron a sulin keresztül) Pár vonalzó, meg ez a toll, 19 ezer. Szerinted még mit érdemes a sulihoz megvennem? Rajzasztal? Plotternyomtató?
|
2010-09-11, 06:09 | #15 (permalink) |
Szakember
|
Hát nem is nagyon gondolkodom azon, hogy visszamondjam ennyi pénzért a csőtollat. Nagymamám is mondta, hogy nagybátyámnak anno egy havi fizetése ráment egy ilyen rajzkészletre. Még az én áraim is azt mondom, hogy hagyjuk, mivel van csop. társam, aki ugyanezekért 20 helyet már 35 nél áll. Azért milyen kemények ezek a papír írószerek. A legolcsóbb papírírószerben 12500 volt ez a tol. Itt kint vidéken 14...
Köszi, hogy mondod a rajzasztalt, mert akkor nem veszem meg. A helyet feleslegesen foglalja, illetve marha drága. Körzőt még vennem kell, már kinéztem én is, az 8 körül van. Sztem a tömeggyártás nyomta így le az árat... |
2010-09-13, 15:22 | #16 (permalink) |
Szakember
|
Ma elindult az építész képzésem. És a matek az brutális. Olyan dolgok vannak benne, amire igazából lehet nincs szükségem... Ma ültem órán és igazából csak néztem ki a fejemből a törtekkel és a logaritmusokkal kapcsolatban. Hehe
|
Hálásak a hozzászólás írójának: | sbs (2010-09-13) |
2011-01-06, 16:59 | #17 (permalink) |
Bölcs
|
Gábor, Te még kómába eshetsz a matek órán, de azután , ha bedől egy tető már kínosabb a dolog.
A könnyező házigomba, a lakóépületek legveszélyesebb károsítója!! Az Építkezés Fórum Igazságügyi faanyagvédelmi szakértője: Holyop Zsuzsa, 06-70-366-60-18 faanyagvédelmi szakértés, kivitelezés, szaktanácsadás |
2011-01-06, 22:37 | #18 (permalink) |
Szakember
|
Ebben igazad van Zsuzsa! Sajnos fél év alatt sem tudtam megszeretni ezt a matekot Nem csak az, hogy nehéz, hanem az, hogy nem sok köze van a gyakorlathoz. Azzal amúgy teljesen tisztában vagyok, hogy gondolkodni, tényleg megtanít, illetve a logikát is fejleszti, mivel érzem fél évi oktatásból, hogy gyorsabb az agyam
|
2011-01-07, 06:30 | #19 (permalink) |
Építész
|
Rátaláltál a lényegre. A jó matek fejleszti a logikádat, és a probléma megoldó képességet. Bár én könnyen beszélek, a gimiben nagyon kemény matekot kaptunk, abból csináltam végig az egyetemit is, azzal együtt is, hogy az egyetemi matek tanárom is a legjobbak közé tartozott
|
|