![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 17
Kiosztott köszönetek: 3
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
![]() |
![]()
Van két kéményem amit lebontanék tetősík alá.
Ezek olyan helyen vannak, hogy soha nem lesznek már használva. Határoló falakon vannak, a tetejét mindenképp befedem, de lenne értelme valamivel betölteni? Építési törmelék, vagy purhabbal kinyomni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Építész
|
![]()
Ha idáig nem tapasztaltad hátrányát, hogy ott egy lyuk, akkor nem szükséges. A PUR habbal pedig vigyázz, mert a duzzadása egy öreg falazatban okozhat meglepetéseket.
![]() |
#3 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 17
Kiosztott köszönetek: 3
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
![]() |
![]()
Eddig elvolt ahogy volt, egy régi kémény ugye beleesett az eső, de gond nem volt belőle, gondolom el is párolgott, legalábbis nem látni vizet sehol (mondjuk ezt sose értettem, hogy a kémények hogy nem áznak be ha özönvíz szerűen ömlik az eső, de a kérdés szempontjából ez mindegy is). Most az esővel már annyi gond se lehet ami eddig lehetett volna, mert be lesz fedve, fölötte meg tető lesz.
Most hogy leszedem a tetejét inkább hőszigeteléssel kapcsolatosan gondolkozom hogy maradna-e egy kisebb hőhíd, mert a ház falba van beépítve, gondolom a fallal együtt épült és ahogy a fal közepén van a belső oldala ha hő szempontból nézzük már csak egy sor téglányira van a ház belsejétől. Bár elvileg ha jól le van zárva a teteje ebből se lehet gond. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Építész
|
![]()
Én is a hőhíd szempontjából gondolkodtam rajta, de ebből a szempontból nem romlik a helyzet.
Hálásak a hozzászólás írójának: | SzG (2014-01-05) |
![]() |
Címkék |
kémény bontás, kémények |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|