![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#31 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
![]()
[QUOTE=gázpityu;12049]Csak pár kérdés!
A kazáncső és a kémény tengelytávolsága 85 cm 1 könyökkel csatlakozik be a kéménybe, 1,9 m magasan füstcsövezés hossza kb 5 méter a kazán tetejétől számítva 150-es a kazán és a kémény átmérője kémény hasznos magassága kb 4,7 méter, a gépkönyve 6-ot ír elő A tüzifát májusban veszem és szellős helyen tárolom Egyik probléma biztos hogy az, hogy 50 fokon üzemeltetem mindig a kazánt mert az 23 KW teljesítményű, a ház pedig csak 7 KW igényű. Tehát hamar felmelegszik a lakás a kémény viszont nem és már csak kevés hőt kell termelnie, emiatt kevés a füstgázáramlás és pang a füst a kéményben ami viszont ekkor lehűl mivel nincs szigetelve. Nem tudom hogy az okfejtésem helyes e, én így gondolom. Lehet hogy az lesz hogy keresek egy épület gépészt csak előtte gondoltam hogy írok ide, hátha egyszerűbben és olcsóbban meg tudom oldani a kérdést. :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 (permalink) |
Szakember
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 316
Kiosztott köszönetek: 2
Begyũjtött 46 köszönetet 42 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
![]()
A problémád nem lehet két hozzászólásban elintézni. Keress meg egy tervezőt és elmondja miért kell a puffer tartály és a kazánvédő ESBE szelep.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 (permalink) | |
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
![]() Idézet:
Én arra lettem volna kíváncsi hogy a jelen rendszert figyelembe véve van e megoldás a kémény kátrányosodásának megakadályozására. Merthogy ha a kémény hőmérsékletét meg tudom tartani egy normális szinten akkor nem csapódik le a falára a kátrány akkor sem ha a füstáramlás nem folyamatos, nem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Címkék |
kémény, külső szigetelés, szigetelés |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|