![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
![]() |
#1 (permalink) |
Új tag
Hely: Magyarország
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() ![]() |
![]() ![]() Az ÉpítkezemFelújítok mozgalom 1.300.000 forint összértékű segítséget nyújt a hazai építkező és felújító lakosságnak El se tudod képzelni, hány háztartási balesetet okoztak a nem megfelelően felhelyezett burkolatok. Hogy milyen katasztrófát képes okozni pár rossz minőségű zuhanyfülke. Mennyi gond van egy rosszul megválasztott garázskapuval. Hány tízezer forintot vesz ki a zsebünkből néhány rosszul szigetelt nyílászáró. És hogy miféle baktériumok telepednek meg egy nem megfelelően működő klímán. Ezért hívtuk össze az ország 5 neves, területükön piacvezetőnek számító cég legtalpraesettebb szakembereit, és kértük meg őket, hogy segítsenek nekünk, magyaroknak az építkezésben, a lakásfelújításban. A Hörmann, a Mapei, a Hofstadter, a Ravak és végül, de nem utolsó sorban a Fujitsu-Fisher klíma mesteremberei egy vagonnyi hasznos tippet mutatnak be az Építkezem-Felújítok oldalon és magazinban. Bővebben az oldalról (ahol milliós nyereményjáték vár építkezés és lakásfelújítás témában): Nyereményjáték Építkezés és Felújítás előtt állóknak Azonban van még valami, amiről feltétlen beszélnünk kell. Az ÉpítkezemFelújítok Magazinról! ![]() Az INGYENES magazinban megtalálható 50 darab, összesen 1.300.000 forint értékű ajándékutalvány. Ezeket egytől egyig az építkezésben vagy a lakásfelújításban tudod majd felhasználni. Így szeretnénk hozzásegíteni a magyar lakosságot az építkezési és lakásfelújítási költségek csökkentéséhez. Az Építkezem-Felújítok magazint (benne az ajándékutalványokkal) itt tudod letölteni: Építkezés és felújítás támogatásához milliós segítség Ezután pedig tedd egyszerűbbé és gyorsabbá a sokszor nehézkes és lassú építési, felújítási munkákat. Sok sikert hozzá! Az ÉpítkezemFelújítok csapata Utoljára módosítva: ÉpítFelújít által : 2012-09-19 16:34 Oka: formázás |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Tereprendező
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Az Építkezés Fórum nevében is köszönjük a téma indítását, különösképpen azért, mert ÉRDEMES minél több helyen reklámozni olyan mozgalmat, amely mögött valós értékek rejlenek.
Ahogy elnéztem az oldalt - mert persze jó alaposan megnéztem, elég szkeptikus vagyok már a reklámokban - semmi kivetnivalót nem találtam benne, sőt, valóban ajánlom minden Fórumtársamnak. A kérdőiv egyszerű, sok időt nem vesz igénybe, és ha még a végén játszva nyerhetünk is, az tényleg nagy meglepetés lenne. Ennyi "kaland" jár nektek is, szerintem bárkinek itt a fórumon jól jöhet bármilyen nyeremény:-)
![]() |
#3 (permalink) |
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 105
Kiosztott köszönetek: 18
Begyũjtött 16 köszönetet 15 hozzászólással
![]() ![]() |
![]()
Ez tényleg szuper. Szüleim lakására bőven ráférne a 500 ezer forintos nyeremény felújításra, ezért regisztráltam a játékra
![]() Üdv.: Arni |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Bölcs
Összes hozzászólás: 694
Kiosztott köszönetek: 62
Begyũjtött 46 köszönetet 44 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
![]()
Most olvastam végig a kérdöivet és kitöltötem. Kár,hogy az épületgépészet kevés helyet kapot. De mivel volt megjegyzés rovat oda beszurtam. De jól öszeraktátok. Sok sikert!-
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 (permalink) | |
Tereprendező
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Idézet:
![]()
![]() |
Hálásak a hozzászólás írójának: | djarni (2012-10-10) |
![]() |
#6 (permalink) |
Bölcs
Összes hozzászólás: 694
Kiosztott köszönetek: 62
Begyũjtött 46 köszönetet 44 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
![]()
Én tegnap elmentem és megkaptam az újságot. Izgalmas és érdekes. De egy pár szót említenem kell aról a boltról is ahol megkaptam. Ki se mondtam amiért mentem már adták a kezembe. Benne volt egy nagy halom útalvány. És meg kell említenem a boltott is. A kiszolgálás fantasztikus volt. És elegáns. Én úgy érzem ha velük köttök üzletet akkor jó lora teszek. Mert nagyon ügyfélbarátok. Úgyhogy a boltott felvetem a linklistámra és ajánlom mindenki figyelmébe.-
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Címkék |
építkezés, felújítás, támogatás |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|