![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LinkBack | Téma eszközök | Megjelenítési módok |
![]() |
#11 (permalink) |
Bölcs
Összes hozzászólás: 694
Kiosztott köszönetek: 62
Begyũjtött 46 köszönetet 44 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
![]()
Én mondjuk javasolnám mint már javasoltam ha ki tudna a cimbora menni és ő megcsinálni. Miért is lenne jobb? Egyrészt mert akkor megszünteti a hibát És ha esetleg már ott van mást is meg tudd javítani. És le lehetne vezényelni szezonban is.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 (permalink) |
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 105
Kiosztott köszönetek: 18
Begyũjtött 16 köszönetet 15 hozzászólással
![]() ![]() |
![]()
Én nem vagyok az ellen, hogy szakember ránézzen, sőt ilyen hibát egyértelműen rá bíznék. Viszont egyetlen ilyen konkrét ajánlat sem jött, anélkül nehezen fog menni
![]() Illetve néhány kérdést is feltettem, ha esetleg tudna rá valaki válaszolni.. Üdv.: Arni |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 (permalink) |
Bölcs
Összes hozzászólás: 694
Kiosztott köszönetek: 62
Begyũjtött 46 köszönetet 44 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
![]()
Na szép sorjában.
1.Ha nem hivod fel a szerelöt nem fog árajánlatott adni mert nem látnok! 2.Ha felhivtad elhivod néázze meg mi újság és adjon további instrukciokat! 3.Ne e-mailen keresztül mert szezon van igy te maximum laszoval tudod elkani. 4.Ha jól emlékszem a telefonszáma vagy a gázkészülékek hibáinál vagy kondenzácios kazán hibáinál is megtalálod. 5.Én belinkelem neked tessék telefonálni! Még én szivesen segítek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 (permalink) |
Törzsvendég
Összes hozzászólás: 105
Kiosztott köszönetek: 18
Begyũjtött 16 köszönetet 15 hozzászólással
![]() ![]() |
![]()
Nincs kit felhívni, ezért szóltam jöttem érdeklődni a fórumra
![]() Kinek a telefonszámát találom meg és hol??? Link jöhet bármikor. Arni |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 (permalink) |
Építész
|
![]()
Gázpityu itt írta ki telefonszámát is: http://epitkezes.forum.hu/futes-es-k....html#post8275
Hálásak a hozzászólás írójának: | djarni (2012-10-30) |
![]() |
#16 (permalink) |
Szakember
Hely: ÜLLŐ
Összes hozzászólás: 391
Kiosztott köszönetek: 2
Begyũjtött 80 köszönetet 77 hozzászólással
![]() |
![]()
Hidd el a kalibrálás a hiba.Sok szerelő használja az olcsó csillag kalibrát. Ezzel az a gond,hogy a belső kúpot igaz létre hozza ,de a belső tüske nem teszi körkörössé a csövet,sokkal kisebb a kelleténél.Ez által a csatlakozó idomon lévő 2 db gumigyűrű közül az elsőt begyűri.A nyomás próbát is simán elviseli,de a hőmérséklet változásra könnyezni kezd a kötés.A csillag kalibra ára max 4500 Ft ami univerzális. A HENCO kalibra minden mérethez külön szerszám 16-20-26-32-40-50 STB .15 év rendszer garanciát szavatol. Tanulság a következő:A szerelő megvesz egy szerszámot amit a kereskedő simán elad neki.De a szerelő nem vesz részt tanfolyamon(fejtágítón)ezáltal nyugodt szível használja a gagyi szerszámot.Ebből lesznek a hasonló problémák!
|
![]() |
![]() |
Hálásak a hozzászólás írójának: | djarni (2012-10-30) |
![]() |
Címkék |
cső kalibrálás, csöpög a radiátor, szivárgás, vízszerelő |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|