2010-07-15, 22:39 | #1 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
|
Hűtőszekrény beépítése
Ami a téma nyitására ösztönzött, az a következő anyag amit a neten találtam:
Beépítési útmutató Beépíthető hűtőfagyasztószekrények Amit a magam részéről hozzátehetek az a következő. A konyhánk egyedi készítésű, beépített hűtővel. Sajnos a konyhabútorosok nem voltak kellőképpen tisztában azzal, hogy a beépített hűtőknek KÜLÖNÖSEN fontos a hátsó oldal szellőzésének biztosítása, egyébként túlmelegedhet és nem megfelelő hatásfokkal fog hűteni. Ezért a hűtő alatt, a konyhaszekrény fa lábazatának homlokzati részén (elöl) egy rést kell vágni, amit a fürdőszoba ajtónál is használatos, műanyag, vagy fém ráccsal lehet esztétikussá tenni, valamint a hátsó felső részen (ez már nem látszik, hiszen a plafonhoz van közel) is biztosítani kell a levegő áramoltatását egy megfelelő réssel.
2010-09-11, 01:31 | #2 (permalink) |
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
|
re: Hűtőszekrény beépítése
Igazán örvendetes, hogy senkinek nincs problémája a beépített hűtőjével... azaz annak beépítésével :-)
2010-09-11, 07:16 | #3 (permalink) |
Szakember
|
re: Hűtőszekrény beépítése
Én meg új hűtő vásárlása előtt vagyok és eldöntöttem, hogy nem fogom beépíteni. Inkább a szekrényt úgy fogom rajta körbevinni. Marha nagy Samsung hűtő, kétajtós, egyben gyönyörű. A kivezetésen még sosem gondolkodtam, amit írtál, de átgondolást igényel az építésnél. Ma is tanultam valamit.
|
Címkék |
beépítés, hűtőszekrény |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|