![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Tereprendező
|
Jómagam ajánlok egy érdi faanyag telepet: zsofa66.hu
Folyamatos akciók mellett, lehet ONLINE rendelni szlovák fűrészárút. (merthogy ezt forgalmazzák) A faanyag kezelését védőszerekkel is elvégzik ha kéritek (ez igen hasznos, ha nem akarjuk hogy bogarak tanyázanak a tetőnk anyagában) Zsofa66.hu |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Tereprendező
|
Idézet:
Faanyagnál sokan abba a hibába esnek, hogy megkeresik a legolcsóbb megoldást. Pedig a faanyag MINŐSÉGE sarkallatos pont! Igy csakis olyan helyről vásároljunk ami megbízható forrás. Fontos a helyi segítőkészség, hogy a szarufáknak-gerendáknak valő statikailag fontos faanyagokból kiszűrjék a laikus számára nem látható "görcsöket". |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 2 köszönetet 2 hozzászólással
![]() |
Érd nagyon messze van tőlünk....
Ha valaki Sárrétudvari környékén keres faanyagot, itt megtalálja: Oláh Tüzép tüzelőanyag és építőanyag kereskedés Helyszínen méretre vágás, hosszvágás, első osztályú alapanyag, bármilyen méretben, bármit. :-) |
|
|
|
| Hálásak a hozzászólás írójának: | sbs (2011-04-28) |
|
|
#5 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
a faanyagvédelmet magunk is megoldhatjuk, kombinált szerekkel:
Kber Vastaglazr 4L Teak - E.P Festk rd |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Szakember
Összes hozzászólás: 321
Kiosztott köszönetek: 24
Begyũjtött 24 köszönetet 23 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
A távolság tudom sokba kerül de megéri. Én is ha építek valamit több boltból kérek ajánlatot. Nem szoktam meghátrálni a távolságtól. Higyél nekem jobban jársz ha igy gondolkodsz. Saját tapasztalat.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Szakember
Összes hozzászólás: 321
Kiosztott köszönetek: 24
Begyũjtött 24 köszönetet 23 hozzászólással
![]() ![]() ![]() |
Na meg számolj arra is hogy mivel hozzod és hogy hozzod el. Lehet ott olcsobb de szálításal együt ugyanot vagy mintha közelebbről hoznád és drágább.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Építész
|
Nem ritka eset, hogy a nagyobb távolság ellenére szállítással együtt is olcsóbb! Ez a kereskedő árképzésétől üzlet politikájától, és beszerzési forrásától is függ!
|
| Hálásak a hozzászólás írójának: | Glatz Krisztián (2012-03-16) |
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|