![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 7
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 2 köszönetet 1 hozzászólással
![]() |
A Montel samott béléscsöves kémény ÉMI ill. CE minősítéssel rendelkező termék, korrekt áron. Alkalmas szilárd, gáz és olajtüzelésű fűtőberendezések égéstermékének elvezetésére. A gyakorlatban leginkább új építésű házaknál alkalmazzák kályha, kandalló, kazán és cserépkályha bekötésekhez. Természetesen régi, állagromlott kémények helyére is beépíthető. Légszigetelésű kémény. Az egyik legjobb hőszigetelő anyag a levegő, ha nem cirkulál.
Weboldal, elérhetőség: KÉMÉNYKER KFT. tüzeléstechnikai szaküzlet Debrecen, P-D R samott kéménybéléscső rendszer Szaktanácsadás! |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Új tag
![]() |
A Montel samott béléscsöve cseh gyártmány, a köpenyelem szerb, de ÉMI engedéllyel rendelkező, magyar forgalmazású termék.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Új tag
![]() |
A Montel samott béléscsöves kémény most már CE minősítéssel rendelkezik és kéményrendszerként forgalmazható. Ár-minőség arányában szerintem a legjobb választás.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Tereprendező
|
Hát ez nagyszerű, gratulálunk! Emlékszem még tavaly említettétek, hogy a MONTEL kémény nem kéményrendszer, ahogy én gondoltam és irtam a kéményes oldalon. Szóval most már ez is megvan.
Mellesleg ez a CE minősítés és az hogy kéményrendszerként kezelhető mit takar tulajdonképpen a vásárlók felé? Merthogy maga a kémény gondolom ugyanaz. Eddig nehezebb volt értékesíteni a CE hiánya miatt? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Szakember
|
Minap egyik ügyfelem védőkezelt cseréptartó léceket vásárolt, egyik fele kékeszöld volt, másikon szemmel láthatóan semmi nem volt.
1 köbm védőkezelése 6000 Ft, anyaggal és munkadíjjal. Csak az anyagár 10 000 Ftalatt nem oldható meg!! A munkadíj hol marad? Szóval csak kész átverés az egész.
A könnyező házigomba, a lakóépületek legveszélyesebb károsítója!! Az Építkezés Fórum Igazságügyi faanyagvédelmi szakértője: Holyop Zsuzsa, 06-70-366-60-18 faanyagvédelmi szakértés, kivitelezés, szaktanácsadás |
|
|
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|