Építkezés Fórum

Építkezés Fórum (http://epitkezes.forum.hu/)
-   Építőanyag lelőhelyek (http://epitkezes.forum.hu/epitoanyag-lelohelyek/)
-   -   Parafa parketta, padlóburkolatok (http://epitkezes.forum.hu/epitoanyag-lelohelyek/1172-parafa-parketta-padloburkolatok.html)

Szaben 2013-11-18 16:47

Parafa parketta, padlóburkolatok
 
A Floorum 2007 óta sikeresen elégíti ki a parketta vásárlók igényeit kiváló minőségű portugál Wicanders padlóburkolatokkal.
Kevesen tudják, hogy a parafa parketta kiváló adottságokkal rendelkező anyag, mely sokrétűen használható a lakberendezés különböző területein. Amellett, hogy a parafa természetesen meleg hatása miatt nem szükséges padlófűtést alkalmaznia, ezek a parketták antiallergén hatásúak, egészséges, rugalmas járófelületet adnak és még további számos előnnyel rendelkeznek. Parkettáinkat elégedett ügyfelek használják a gyerekszobáktól egészen akár a konyha burkolásáig.

Ha szeretne többet megtudni a parafaparkettákról, tekintse meg a Floorum - minőségi parketták, parafa padlók boltja Budapest II. ker weboldalt, vagy látogasson el személyesen budapesti parketta bemutatótermünkbe, a II. kerületbe és tapasztalja meg személyesen a parafa nyújtotta természetes előnyöket.


A pontos idő 20:30 , a GMT +1 időzóna szerint.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright © 2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2
Copyright © 2016 Építkezés Fórum