![]() |
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Könyörtelen tereprendező :-)
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.594
Kiosztott köszönetek: 542
Begyũjtött 191 köszönetet 170 hozzászólással
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Minden építkezésnél megmarad valamennyi építőanyag. Máshol meg éppen egy-kettő hiányzik. Ez esetben próbálunk nektek segíteni, hogy portálunkon lehetőséget biztosítunk az ilyen anyagok közzétételére, illetve keresésére.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Fórumtag
Összes hozzászólás: 28
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 4 köszönetet 4 hozzászólással
![]() |
Én ezt nem értem, nekem nem életszagú a dolog. :-)
Mifelénk ez így működik: - ha megveszed a téglát, és marad belőle 1,5 raklapnyi, akkor a tüzépes visszaveszi - teljes áron- és beszámítja a pl. födémgerendák árába. - ha a dömémnél marad meg egy fél raklap béléstest, hát megint nem bux, mert azt a cserép árába fogja beszámítani. - Egyedül a végén lehet baj, de általában a csempergasztót vagy fugázót nem nagyon szokták már annyira elszámolni, hogy baj legyen, hogy már nincs mit venni a visszavitt anyag árából. Ez persze csak akkor igaz, ha pl. nem sötétzöld hullámos tetőcserepet veszel, amit csak Neked gyártottak, hanem olyan terméket, amiket a tüzép raktáron tart. (Ugyanis csak olyat szoktak teljes áron visszavenni, ami van raktáron). |
|
|
|
| Hálásak a hozzászólás írójának: | sbs (2010-05-26) |
|
|
#4 (permalink) |
|
Amit Játékos mond valóban nem jutott eszembe. Annyira nem, hogy mikor építkeztünk akkor sem, igy azt a pár 10-20 téglát maeg béléstestet, én személy szerint elajándékoztam az utcában építkezőnek, aki nagyon örült neki....
Sajnos már semmi maradékom nincs, pedig szívesen kitenném ide hogy akár INGYEN ELVIHETŐ :-)))
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Fórumtag
Összes hozzászólás: 28
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 4 köszönetet 4 hozzászólással
![]() |
Idézet:
Az eszembe sem jutott, hogy (pl. jelentősebb rajzmódosításkor) ajtó vagy ablak is tud kimaradni. Egyébként nem a hirdetéssel volt gondom, csak nem értettem a problémát. :-) |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Pedig bizony az : hxxp://megmaradt.hu/?class=hirdetes&method=list&metarovat=Epitoanyag&o rdby=activatedstamp&orddir=asc
A minap találtam.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Építkezésből megmaradt, 35 db teljesen új kúpcseréprögzítő kapocs. A kapcsok Tondach sima sajtolt gerinccseréphez való eredeti gyári kiegészítők. Ára 87 ft/db. Csak egyben eladó.
Érd: 70/339-3712 Utoljára módosítva: Viktor által : 2011-03-15 18:43 Oka: kiegészítés |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Új tag
Összes hozzászólás: 3
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
Sziasztok.
Nekem megmaradt 10 tekercs Solflex lélegző hőtükör fólia (alu+filc), valamint 6tekercs fehér 120g-os párazáró tetőfólia (gyakorlatilag ugyan az mint a bramac fólia). A solflex ára: 290 Ft/m2 (50 m2/tekercs) A "bramac" fólia ára: 150 Ft/m2 (75 m2/tekercs) Postai utánvétel megoldható. Érd.: 70/391-7044 |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Szakember
|
Szia Maxims!
Esetleg azt még ideírhatod, hogy merre lenne,hogy ha vkinek kell, könnyebben eldönthesse, hogy hívjon,vagy ne is zaklasson ![]() Bár posta az van , de mégis hátha segít az eladásban ![]() Köszi Üdv
|
| Hálásak a hozzászólás írójának: | sbs (2011-06-01) |
![]() |
| Címkék |
| bontásból, cserép, használt építőanyag, megmaradt, megmaradt építőanyag, tégla |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|