![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#31 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
![]()
Sziasztok! Én most vettem egy lakást, és szeretném berendezni! A Étkező bútor és lakberendezés, modern étkezőszék és étkezőasztal. oldalon találtam pár ötletet, de szeretnék még másoktól is ötletekkel gazdagodni! Kérlek adjatok még alternatívát ilyen oldalra! Tapasztalatokat is szívesen fogadok lakberendezéssel kapcsolatban! Köszönöm!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
![]() |
![]()
Kedves Olvasók!
Van pár lakberendezéssel,lakásfelújítással és dekoráció készítéssel kapcsolatos ötletem,amik a blogomon bővebben is megtekinthetőek. Előzetesként néhány fotó lentebb megnyitható. Fő foglalkozásom: Statikus tervező Blogom,ahol bővebben találtok ötleteket, tippeket so sok fotóva: Vintage - Lakberendezés, dekoráció, lakásfelújítás, modern design táblák, betűk, retro díszek |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
![]() |
![]()
Sziasztok!
Ha valaki ipari - industrial -, vintage vagy retro világítást vagy bútorokat szeretne vásárolni, vagy csak nézelődni, annak ajánlom az Arteria weboldalát Arteria | Industrial, vintage furniture and decor webshop ! Én már berendeztem a saját lakásom az ő segítségükkel, és nagyon stílusos loft lett belőle ![]() Saci |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 2
Begyũjtött 1 köszönetet 1 hozzászólással
![]() |
![]()
Üdvözlök Mindenkit!
Mivel ez egy lakberendező, belsőépítész fórum gondoltam teszek itt közzé egy bejegyzést. Egy komárnoi (komáromi) kandallós vállalat sales részlegén dolgozok (Deltako Praha s.r.o.) Manapság elég nagy az igény egy modern kandalló vagy modern cserépkályha, samottkályha elhelyezésére családi házakban, lakásokban. Vállalatunk egész Magyarország, Szlovákia és Csehország területén tevékenykedik a kandallók tekintetében, így amennyiben segítségre, tanácsra van itt bárkinek szüksége kandallóval vagy cserépkályhával kapcsolatban bátran jelentkezzen nálam, illetve ha kandalló vagy modern cserépkályha érdekelné szintén állok rendelkezésükre. Ha Ön lakberendező, belsőépítész vagy építész, ilyen esetben is bátran jelentkezhet, több lakberendezővel, belsőépítésszel és építésszel is kapcsolatban állunk, közös munka esetén pedig kölcsönösen előnyös partneri kapcsolat alakulhat ki vállalataink között. Email címem: szakalflorian@gmail.com Telefonszámom: +421 948 188 168 Üdvözlettel: Mgr. Szakál Florián |
![]() |
![]() |
![]() |
Címkék |
belsőépítészet, dekorációs tégla, lakásdíszek, lakberendezés |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|