Építkezés Fórum   Hofstadter Tüzép Schiedel és Leier kémények - Hofstadter Építoanyag Centrum Kft. Szaniter - Hofstadter Építoanyag Centrum Kft. Nyílászárók - Hofstadter Kft. Beltéri ajtók - Áron Ház Kft. Mixerbeton - HODA Beton Kft. Lájkolj a Facebookon! Kövess a twitteren!

Vissza   Építkezés Fórum > Munkák az épületen belül > Burkolás

Válaszol
 
LinkBack Téma eszközök Megjelenítési módok
Régi 2013-04-28, 08:22   #1 (permalink)
Új tag
 
Csatlakozott: 13-04-28
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
izirajder Van már jó hozzászólása
Válasz Parafa Burkolat

Burkolatválasztás szempontjai, a Wicanders padló bemutatása


Mint más termékeknél, a parkettáknál sokféle szempontot veszünk figyelembe választáskor. Ahány ember annyiféle igény, ami különböző súllyal esik latba döntésünkkor. Próbáljuk csak ezeket kicsit részletesebben megvizsgálni a Floorum padló kínálatával összevetve.

Természetesség: alapvető igény, hogy a padló részben, vagy teljes egészében természetes anyag legyen. A Wicanders termékei fenol és formaldehid mentesek, és döntő részben igazi fa és parafafurnéros parketták parafa rétegrenddel kombinálva.

Fenntarthatóság: burkolataink gyártóját az FSC, a Greenguard (USA), a Das Kork-Logo (Németország), Eco Mark Japan szervezetek elismerik és ajánlják.

Antiallergén, mivel a gyártási technológiák a messzemenő környezetvédelmi elvárásokat is teljesítik és az alapanyagok tisztasága, kiválósága parkettáinkat az antiallergén padlók kicsiny csoportjába helyezi.

Melegség: padlóink már első érintésre különböznek versenytársaiktól! Melegség tekintetében a parafa felületű burkolatainkkal nehéz felvenni a versenyt. Ez egy igazán meleg, mezítlábas burkolat!

Padlófűtés: mindegyik parkettánk, padlónk alkalmas padlófűtéshez. De kisebb parafa tartalma miatt kifejezetten a vinyl padlóinkat ajánljuk erre a célra az érdeklődőknek.

Lépéshang csökkentés: az összes parkettánk és padlónk 2-5mm vastagságú 1, vagy 2 rétegű parafával készül. Ez az anyag és a padlóknál alkalmazott technológia lényegesen csökkenti lépéseink zajának mértékét.

Rugalmas: aki nem hiszi, járjon… rajta. Ha nem hitte, csodálkozni fog, ha már hitte, tapasztalta, akkor mosolyogni.

Nagy igénybevételű helység, komoly kopásállósági szint, padlókínálatunkban külön termékkör közületi, irodaházi használatra tervezett. Megállják a helyüket a legerősebben használt könyvtárakban, irodákban, folyósokon, vagy éppen a csocsóasztal körül. Legmagasabb besorolásuk közületi 33-as, ipari 42-es!

Választék: a képviselt padlógyártó több, mint 1.200 féle burkolatából válogathat parketta bemutatótermünkben, padló raktárunkban. A klasszikus fa felülettől az extravagáns nyomtatott parafa felületig szinte minden elérhető.

Vastagság: különböző padlócsaládok, eltérő vastagságban készülnek. 3,2mm-től (4mm, 6mm, 10,5mm) 12mm-ig terjed e tekintetben burkolataink választéka.

Tisztíthatóság, karbantartás: mint minden parkettát, célszerű rendszeresen tisztítani és karbantartani csakúgy, mint faparketta és laminált társaikat. Ha ez megtörténik, padlóink kiemelkedő tulajdonságait sokáig élvezhetjük.
Ha önnek fontos a jó minőség, és érdeklődik széles választékunk iránt, kérem keresse fel honlapjainkat!
Általános honlap: Floorum.hu | Antiallergén fafurnéros, vinyl, laminált parketta, padlók, parkettázás, szalagparketta, parafa, parafa parketta
Információk, árlista: Floorum.hu | Antiallergén fafurnéros, vinyl, laminált parketta, padlók, parkettázás, szalagparketta, parafa, parafa parketta
Kérdését felteheti a Floorum.hu | Antiallergén fafurnéros, vinyl, laminált parketta, padlók, parkettázás, szalagparketta, parafa, parafa parketta oldalon található telefonszámok, e-mail címek egyikén.
izirajder nem elérhető  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usShare on Facebook
Válaszol idézettel
Válaszol

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhatsz létre
Válaszokat nem küldhetsz
Fájlokat nem csatolhatsz
A hozzászólásaidat nem módosíthatod

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva
Trackbacks are bekapcsolva
Pingbacks are bekapcsolva
Refbacks are bekapcsolva



A pontos idő 16:30 , a GMT +1 időzóna szerint.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright © 2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2
Copyright © 2016 Építkezés Fórum