![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 15
Kiosztott köszönetek: 4
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
![]() |
![]()
Sziasztok!
Egy frissen vásárolt tégla ház felújítása indul nemsokára. A már meglévő helységekhez hozzá kell kötni +1 szobát ami jelen pillanatban kazánház és lomos funkciót tölt be. A helység egy tető alatt van a főépülettel, de szerintem később építették hozzá. A főépületben a padlószint kb 40 centivel feljebb van mint a kazánházban, ráadásul a kazánház ki van betonozva. Hogy kellene feltölteni egy ilyen nagyságú szintkülönbséget? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 (permalink) |
Építész
|
![]()
A kérdés azzal kezdődik, hogy most mi van a padlón, és mi a tervezett rétegrend?
Egy kazánházban ilyen esetekben nem ritka, hogy nem készült vízszigetelés, tehát azt is produkálni kellene, a lakórész szigetelésével összekötve. Utána a vízszigetelés fölött a padló rétegrendje napjainkban:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 15
Kiosztott köszönetek: 4
![]() |
![]()
Ha jól emlékszem, láttam a fal és az aljzatbeton találkozásánál valamiféle szigetelést (nem tudom h kátrány vagy fólia), de jelen pillanatban nem tudom ellenőrizni.
Ezt a hőszigeteléssel összevonást hogy kell érteni ? A töltőbetonba beletenni valahova ? (szinte teljesen laikus vagyok, az autókhoz értek, csak tisztában szeretnék vele lenni , mert nem tudom milyen kőművest sikerül szerezni) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 (permalink) |
Építész
|
![]()
Úgy értettem, hogy ha ilyen vastagságban kerül be polisztirolbeton, vagy perlitbeton, akkor nem szükséges külön hőszigetelő rétegben gondolkodni, annyival lehet növelni ennek a rétegnek a vastagságát
|
![]() |
![]() |
Hálásak a hozzászólás írójának: | Laci075 (2019-07-10) |
![]() |
#6 (permalink) |
Új tag
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
![]() |
![]()
I ran into the link to the academic writing service when I was in high school, so when I went to college, and had some experience in using such services under my belt. It was one of the best discoveries I made coz it is impossible to survive in college without such help.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|