![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Tag
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 64
Kiosztott köszönetek: 1
Begyũjtött 9 köszönetet 9 hozzászólással
![]() |
Nehéz ide írni bármit is.
Az épületgépészet létrájának minden szintjét végigjártam a 46 év alatt, csőtörés helyét kerestem agyagos földben, hegesztettem csövet, megcsapott a freon füstje, (ekkor egy ideig hűtőztem) öregségemre a tervező asztal mellett kötöttem ki. Most tervezéssel foglalkozom és hobbiból programot íratok. Természetesen ez is épületgépész. ![]() Az elmúlt években szinte csak megújuló energiával foglalkozom, hőszivattyú, napkollektor. Munkáimról és működő hőszivattyúkró a honlapomon látsz infót bobbymról meg a cadwatt.hu-n |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Szakember
|
Üdv a csapatban
Itt szeretik a szakikat, és lassan megvan mindenki egy "közös" házhoz
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Építész
|
Üdvözöllek!
Öröm látni, hogy gyarapodnak a sokat tapasztalt, hozzáértő tagok
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Tereprendező
|
Oviban 5? Na ez mát több mint gyanús
![]() De akkor még a bölcsi 3 is hozzájön, igy lesz 54... Ahogy elnézem ez a cadwatt nem kis munka lehetett. Én amikor elkezdtem dolgozni (csomagolástechnológus lennék) Commoder64-en irtam gépládaszerkesztő programokat. A gép alapmérete, és súlya alapján tervezte a ládákat és rekeszeket, méretezve az felhasznált faanyagokat. Hej, nagy érvágás volt az a ládaüzemben amikor onnantól kezdve nem "bemondásra" vételezték a faanyagot, hanem a kinyomtatott anyaglista alapján kellett csinálniuk. Már az első hónapban szereztem igy pár "jóbarátot" a cégnél..... nem is jártunk együtt sörözni...
|
|
|
|
![]() |
| Téma eszközök | |
| Megjelenítési módok | |
|
|